Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Monday, November 7, 2011

KANTOIII...!!! NAK BUKTIKAN ANWAR KE MEKAH, BLOGGER PAKATAN HARAM SANGGUP MENIPU..!!!


Seorang lagi blogger Pakatan Haram kantoiiii..!!! Dah tu..blogger tu pakai nama blog "AD-DIN" yang membawa maksud AGAMA..dan tagline dia pulak "journalism for the truth"!!! "The Truth" apa ke jadahnya kalau dah kantoi menipu begituuuu..??? Malu la wehhhh..!!! Tutup je la blog "the truth" hang tuuuuu...!!!!!

2-3 hari ni, ramai blogger pencacai penjilat punggung Anwar yang dikepalai oleh MiloSohai bermati-matian mempertahankan pasal Anwar dah pernah buat Haji di Mekah..

Bermacam-macam lah bukti yang dorang keluarkan termasuklah bukti bergambar bagi meyakinkan rakyat bahawa Anwar memang sohih pernah naik haji..

Tapi..., seperti yang kita semua maklum.., yang bodoh lagi tolol hanyalah penyokong Pakatan Rakyat khususnya PAS.. Kalau dorang tu tak bodoh, takkan dorang sanggup bertuhankan peliwat ye tak?

So..., gua dimaklumkan sebentar tadi bahawa ada bukti bergambar terbaru yang dikeluarkan oleh geng MiloSohai untuk confirmkan Anwar sudah bertaraf HAJI..

Korang tengok je printscreen yang gua buat terhadap blog lembu tersebut yee.. Tengok baik-baik gambar Pak Nuar bontot yang sedang tersenyum macam kerang busuk tu...


Dah tengok muka Anwar sedang buat "Haji" tu ke? Hensem tak? Ada harapan nak dapat Haji Mabrur tak? Hahahaha.... Korang boleh KESINI untuk baca blog lembu tu...

Ni part yang paling best... Gua dedahkan pada korang.., sebenarnya gambar yang puak-puak bloggers Pakatan tu pakai memang SAH photoshop beb..

Nak tahu dorang cilok mana gambar tu? Tengok kat bawah ni yee...



So..., apa pendapat korang? Korang boleh baca sendiri DISINI kalau tak percaya apa yang gua tulis ni..

Kalau Anwar tu kaki kencing dan Bapak kepada segala pembohong dalam negara.., apa yang kita nak harapkan dari anak-anak buah dia?

Orang tua-tua kata.., kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi ye tak... Hahahahaha... KANTOIIIII !!!


Tahniah kepada MPP kerana kantoikan blogger Pakatan Haram yang menipu pada Hari Raya Korban di sini...

1 comment:

Anonymous said...

gambar sepul juga yang diambil..hahaha..ambiklah gambar pakcik2 lain yg p mekah...apalah bodo sangat tu....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!