Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, November 8, 2011

GEMPARRRR..!!! SKANDAL RAFIZI DIDEDAHKANNNN...!!!???

Hahahahaa...skang ni ko senyum puas-puas...!!! lepas ni meraung la ko....!!!

Memang panas cerita Rafizi Ramli nihhhh...kalau dia baca, rasanya memang berdesing merah telinga...siap keluar asap woooooo...!!! Skandal? Hahahahahaaaa......

Kali ni aku tak nak cakap banyak. Buat Rafizi Ramli...ko tunggu je laaaa...Hehehehehehe...lepas ni ko tau la langit tu tinggi ke rendah...!!!

Tunggu pendedahan yang akan dibuat tak lama lagiiii...!!!

3 comments:

Anonymous said...

kitaorang dah tau lama dah rafizi suka hisap konek jantan....kihkhikhihikhi !

rakab said...

Rafizi ada affair dengan Wan Azizah ker ??

kalau betul dah tentu MALATOP!!

aku sayang Tun Mahathir said...

aku pernah dengar jugak...cuma belum berkesempatan jumpa bangsat ni lagi...jumpa esok esok..aku nak suruh dia isap kote aku.....

tungguuuu...........

Bila Kak Su Bersuara... Heh!