Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, November 22, 2011

GEMPARRR..!!! SAIFUDDIN NASUTION FITNAH ORANG ISLAM BERIBADAH KEPADA ALLAH..!!!


Woi Saifuddin Nasution 'muka berlubang"!!!! Orang pegi buat ibadah pun kau nak provoke dan buat fitnah ke??? Apa ke jenis manusia ko ni haaaaa...??? Ko dah termakan nasi kangkang Teresa Kok ke???

Ada ke patut dia tuduh Datuk Seri Dr. Muhammad Salleh guna duit NFC untuk pegi buat umrah di Mekah? Dia ni nak kena bala dari Allah ke apa? Dah la buat fitnah jahat, dia tuduh pulak umat Islam lain seleweng duit...

Oiii mangkukkk..!!! Kalau tak tahu apa-apa, diam je laaa..!!! DS Muhammad Salleh tu ke Arab Saudi untuk tujuan pemasaran daging NFC di timur tengah! Takkan la nak pasarkan kat dalam Malaysia je? NFC ada mission laaaa...bukan macam ko yang hidup celah ketiak Anwar je!

Dah kebetulan dia berada di Tanah Suci Mekah, salah ke kalau dia beribadah kepada Allah? Haaa??? Cuba cakap kat aku! Salah ke dia beribadah setelah kebetulan dia ada kat situ atas urusan duniawi???

Allah berfirman dan mafhumnya, carilah rezeki Allah itu sebanyak mungkin sedaya mampu dan jangan lupa pula beribadah menuju akhirat! Ko tak pernah dengar ustaz baca kitab ke? Apa ko ni tak pernah belajar agama ke dulu? Ko belajar agama dari orang Yahudi? Gitu?

Ko memang takde moral la, Saifuddin! Orang beribadah pun ko nak attack! Mana moral ko?

Aku nak ingatkan ko..pemimpin Pakatan Haram pun buat benda yang sama jugak. Diorang buat tour dari investment kat timur tengah, then sekaligus singgah di Mekah untuk tunai umrah. Kalau ko tak caya, tanya Pok Nik Ajisss dan Ustaz Azizan! Ko pegi tanya sekarang!

Diorang pagi teruk! Siap bawa delegasi ramai-ramai lagi! Tapi kami tak pernah serang pun tindakan diorang tu sebab kami tahu diorang pergi buat ibadah kepada Allah! Allah pun Tuhan kami jugak! Ko ada Tuhan ke tidak, Saifuddin...???!!!

Aku tak tahu la apa jenis manusia la ko ni, Saifuddin! Buat malu je ngaku beragama Islam, orang pergi beribadah pun ko serang dan fitnah! Ko tak rasa malu ke? Atau memang ko takde rasa malu dahhh???

3 comments:

Anonymous said...

Saya sikit pun tak percaya saifuddin itu berugama Islam. Saifuddin tidak mengamalkan Islam dalam perbuatannya seperti memfitnah adakah itu amalan suruhan Islam?

Anonymous said...

Bukan duduk celah ketiak, celah kangkang anwar

Anonymous said...

Bantai je Duke.. Jgn kasik chance.. Bangsat si muka bulan nie..

Bila Kak Su Bersuara... Heh!