Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Monday, October 31, 2011

Tahniah Negeri Sembilan, PADAN MUKA PAS KEDAH..!!!


Aku rasa, tidak lambat untuk aku ucapkan tahniah kepada Juara Piala Malaysia, Negeri Sembilan. Dan aku ucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada Jurulatih pasukan Hobin Jang Hobin, Azrai Khor Abdullah.

Dan aku juga nak ucapkan setinggi-tinggi PADAN MUKA pada Kedah kerana gagal mengikat Azrai Khor di Kedah! Kalau hangpa perasan, prestasi Kedah merudum teruk selepas Azrai Khor tinggalkan pasukan Hijau Kuning!

Jadi, hangpa tau la kan sapa yang biaq pi Azrai Khor pi Negeri Sembilan, kan? Puak-puak PAS yang belagak pandai tu laaaa..!!! Sapa rugi? Kedah jugak, kan?

3 comments:

Anonymous said...

APA HANG PEDULI, KEDAH MENANG KA, KALAH KA YANG PENTING KAMI ADA JAWATAN DALAM KFA. TENTANG HAL BOLA NI BIAQPUN KAMI TAK TAU APA-APA, TAPI SETAKAT NAK TENDANG BOLA TU BOLEH LA JUGA BOLA TU BERGERAK. TAKAT NAK SEBUT NAMA-NAMA PEMAIN BOLA DALAM DAN LUAR NEGERI TU, KAMI BOLEH SEBUT JUGA. TAPI KALAU NAK PILIH PEMAIN ATAU JURULATIH BERWIBAWA KENA LA BUAT MESYUARAT DULU, KENA LA PILIH TARIKH SESUAI NAK BUAT MESYUARAT BARULAH NAMPAK ADA MACAM TERPIMPIN. LEPAIH NI KALAU BOLEH KAMI NAK SURUH PEMAIN KEDAH PAKAI JUBAH BARULAH ADA KELAS. HANGPA MANA TAU. JANGAN DOK KATA KAT ORGHANG SAJA. BUAT KERJA BIAQLA CARA ISLAM.

Anonymous said...

Betui,betui,betui, hang sapa? Hang mengaji mana? Ostad Jan selalu kata macam tu.

Anonymous said...

PADAN MUKA KEDAH, YEA...YEA...
PADAN MUKA KEDAH, YEA...YEA...

PADAN MUKA KAT HANGPA SEMUA...AMIK GHEBUIH BOLA TUE, HANGPA PAKAT WAT KENUGHI GENG PENGURUSAN KFA...

NAK JADI JOGHA SANGAT...PADAN MUKA HANGPA. DEPA INGAT DEPA BOLEH PEGANG PLAYER SANGAT. TAHUN DEPAN SUMA PLAYER KLUAQ PASAI BOIKOT XBAGI MENANG GAME...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!