Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Sunday, October 30, 2011

ISU RAMAS BUAH DADA RM200,000: GUAN ENG LUPA NAK SAMAN UMNO ONLINE..???

Wajah-wajah Dinasti Lim...bezanya hanya pada rambut!!! DNA siapakah yang dimiliki anak Guan Eng itu..?

Sudah lebih dua hari atau lebih tepat, tempoh 48 jam yang diberikan oleh Guan Eng kepada UMNO Online untuk meminta maaf darinya sudah tamat. UMNO Online buat derrrrkkkkk je kat ugutan Ketua Menteri "minyak rambut 2 botol sikat ketepi" tu...

Apa lagi Guan Eng? Mana writ samannya? Kata nak saman UMNO Online? Takkan tak berani kot? Alaaaa...saman la cepat...!!!

Tapi, suka diingatkan pada Guan Eng. UMNO Online tu hanya mempertikaikan kenyataan Guan Eng yang berdolak dalik dan tak konsisten mengenai alasan tukar sekolah anak dia tu...!

Ye la...mula-mula Guan Eng kata anak dia nak tukar sekolah sebab nak berambut panjang. Sekolah asalnya strict..tak kasi rambut panjang. Guan Eng dan Betty pun tak kasi anak dia tukar sekolah pada awalnya. Tapi, rambut panjang punya pasal..Guan Eng laki bini benarkan jugakkkk....biasa la...anak nak jadi "taiko"..kena la rambut panjang, kan?

Beberapa hari lepas tu, mungkin Guan Eng rasa alasan "rambut panjang" tu agak "kantoi" dan "tak ngam", dia tukar pulak kenyataannya. Kali ni dia sokong pulak anaknya tukar sekolah dengan alasan tak mahu anaknya terlibat dengan anasir dadah kat sekolah lamannya. Ye ke sekolah tu jadi "port" dadah? Pengetua sekolah Heng Ee, betul ke ni? Dia Pengetua Sekolah Dadah ke? Dadah ke "Dada"???

Actually, aku just tunggu je Guan Eng nak saman UMNO Online. Hehehe...tak pasal-pasal lepas ni UMNO Online jadi glemer...! Muahahahaa....Dan kita tengok siapa yang kena saman balik..!!! Hahahahaaaaa....

1 comment:

praha2 said...

eden ingat dio tak borani do sobab nyo nanti corita yang bonar keluar.RM200k pun jadi isu olih itu elok berdiam diri jo. ini dikatokan cakap tak serupo bikin. manio CAT -kucing tu. dh jadi DOG kot? lge samapi hari ini ekou bolum perjelaskan samo ado perkaro ni sah atu tidak. kalo ekou berdiam diri jo mako sah lah dio berlaku dan eden mintak pihak berkuaso ambil tindakan serto merto. jangan tunggu lamo lamo nanti tak ingat oran.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!