Friday, October 28, 2011

GEMPARRR..!!! YUSOF QARADAWI PUN TAHU "SIAPA" ANWAR..!!!


Jika merujuk kepada perjanjian damai yang berat sebelah kepada rejim zionis Yahudi, antara Israel dan Palestin tajaan Amerika Syarikat yang dinamakan The Annapolis Summit, anda tentu akan dapati nama Anwar ada tersenarai di dalam golongan yang menyokong penuh perjanjian tersebut.

Terkejut atau tidak, nama Anwar sebagai "former deputy Prime Minister of Malaysia" memang menyokong penuh perjanjian yang ditentang seluruh negara Islam timur tengah, Hamas, Kerajaan Palestin dan semua dunia Islam!

Selain itu, apa yang menjadi rahsia PAS selama ini mengenai Anwar mendedahkan bahawa Prof Dr. Yusof Qardawi berpesan kepada Tuan Guru Haji Hadi agar “berhati-hati dengan Anwar Ibrahim” sewaktu Presiden PAS dan rombongannya meminta pandangan Ikhwanul Muslimin dalam pertemuan mereka di London sebelum 16 September 2008.

Pesanan ini tidak didedahkan kepada umum supaya kredibiliti Anwar tidak terjejas.

Dr. Yusof Qardawi menjelaskan penglibatan Anwar dengan Amerika amat mencurigakan apabila RAND Corporation (US) mendedahkan tentang penglibatan Anwar secara langsung dalam buku yang bertajuk “Building Moderate Muslim Network” terbitan yayasan itu dan ditaja oleh Smith Richardson Foundation.

Dalam buku ini didedahkan strategi Amerika merosakkan Islam dengan menaja kumpulan Muslim Moderat di seluruh dunia. Salah satu ciri Muslim Moderat adalah menolak Mahkamah Syari’ah, mengembangkan pluralisma agama dan menggalakkan dialog antara agama.

Smith Richardson Foundation juga merupakan penyumbang tetap kepada satu pertubuhan
Yahudi (Jewish Institute For National Security Affair). Jumlah sumbangan tetap yang disalurkan berjumlah USD 125,000 setahun bagi 2002 dan 2003.

Memang licik permainan budak Cerok Tok Kun ini. Sebenarnya dah nampak sangat dia dah ‘kemaruk’ nak jadi PM selepas PRU12 lalu. Rupa-rupanya ada ‘sponsor’ dari luar sana.

Jangan sampai Allah beri teguran pada Anwar untuk kali yang seterusnya, sudahlah… Anwar perlu insaf dan sedar bahawa peristiwa pemecatannya dalam tahun 1998 sehingga terpenjara selama 6 tahun adalah sebagai balasan ‘dosanya terhadap PAS’.

3 comments:

Anonymous said...

Pas dah ampunkan dosa dia...

Anonymous said...

Pas dah ampinkan dosa dia

Anonymous said...

Kalau dah dikatakan yang sesuatu itu bukan hak (kepunyaan) sesaorang...
jangan lah di paksa2. Terima saja lah ...mungkin itu lebeh baik. Begitu juga dengan PAShits..jika keadaan tidak memihak kapada nya,
terima saja lah...jangan mengeruhkan lagi keadaan.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!