Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Saturday, October 29, 2011

GEMPARRR..!!! TERKINI..!!! IBUPEJABAT PKR DI TROPICANA DIPECAH MASUK? DOKUMEN SULIT HILANG..??!!!


Memang panas khabar yang saya terima sebentar tadi..!!! Seorang rakan lama yang merupakan seorang penyokong tegar PKR sejak 1998 telah memberitahu saya tentang satu kejadian menggemparkan berlaku di ibu pejabat PKR di Tropicana.

Sambil memaki hamun pihak yang dia sendiri tak tahu siapa, dia mengesyaki bahawa perbuatan tersebut dilakukan oleh "orang dalam PKR sendiri" memandangkan tiada sebarang tanda pecah masuk di ibu pejabat tersebut.

Menurut sumber, ibu pejabat PKR tersebut telah dipecah masuk secara senyap baru-baru ini yang mengakibatkan kehilangan beberapa dokumen penting dan sulit.

Sepenting mana atau sesulit mana dokumen-dokumen yang hilang itu tidaklah saya ketahui, namun dikhabarkan ia mengandungi maklumat-maklumat dan perancangan Pakatan Haram itu untuk masa hadapan.

Disyaki bahawa dokumen itu juga mempunyai hubungkait dengan strategi Pakatan Haram pada PRU ke-13 dan beberapa propaganda lain.

Sejauh mana kebenaran mengenai insiden dan kehilangan dokumen tersebut masih belum dapat dipastikan. Namun insyaAllah saya akan cuba mencari maklumat mengenai "rahsia Pakatan Haram" yang hilang itu...nantikan cerita selanjutnya..!!!

2 comments:

Anonymous said...

antara yg hilang mungkin video koleksi anwar meliwat.
apakah umno terlibat dalam hal ini?

Anak Lenggong said...

Senang cite...ni mesti orang Umno punya keje...kah kah kah...alasan paling popular dikalangan orang PAS dan PKR

Bila Kak Su Bersuara... Heh!