Monday, October 31, 2011

GEMPARRR..!!! PEMIMPIN UMNO ANIAYA ROSMAH DIKENAL PASTI..???!!!


Malam kelmarin dihadapan rezeki sepinggan juadah makanan, seorang sahabat dengan lafaz “demi allah” beliau memaklumkan pernah diberitahu bahawa segala karenah adu dumba politik Chegu Bard menyerang tanpa henti Rosmah Mansor kerana mendapat “pembiayaan” dari pemimpin UMNO sendiri yang mahu melihat YAB Datuk Sri Najib sengsara dalam politik tanahair..

“Dulu Chegu Bard all out lanyak Najib dengan kisah Altantuya, siap buat buku lagi bro! Mana datang duit dia boleh buat buku, siapa sponsor..? “ soal sahabat itu kepada Blogger MIK.

Setuju..! Sudah pasti untuk menerbitkan jumlah bilangan buku memakan modal yang agak besar, tetapi tidak mustahil semuanya ditanggung oleh Anwar Ibrahim.

Tetapi setelah usaha mahu merobek robekkan nama baik Najib dilihat gagal kerana populariti PM lebih baik dari Anwar setelah pendedahan video seks China Doll, maka dilihat tumpuan serangan beralih kepada Rosmah Mansor.

Secepat kilat selepas terbongkar fitnah mengenai cincin RM24 juta Rosmah, muncul perkhabaran bahawa Chegu Bard melancarkan ‘risalah’ puluhan ribu naskah mengenai Rosmah...! Hebat tindakan Chegu Bard yang sentiasa mempunyai “kemampuan” untuk berbelanja sakan asalkan matlamatnya mahu merosakkan nama Rosmah dan Najib berjaya dilaksanakan.


Sekali lagi timbul persoalan dari manakah datangnya dana yang dibelanjakan oleh budak suruhan parti hakmilik Anwar, Azmin & Azizah ini..? Tidak mustahil juga datangnya dari poket Anwar...

Tetapi sahabat itu tetap menyatakan ada pemimpin UMNO dibelakang segala gerak langkah jahat Chegu Bard.. Beliau sendiri pada awalnya sukar untuk mempercayai apa yang didengarnya dihadapan salah seorang pegawai seorang Menteri kanan UMNO, sukar tetapi tidak mustahil untuk dipercayai berita ini..!!

Sumber: Bro MIK

1 comment:

GotYou! said...

Bard = Badigol Soot! Buek malu oghang Ghombau! Kocik-kocik tak nak mampus!Dah bosar jadi lahanat!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!