Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Monday, October 31, 2011

GEMPARRR..!!! PELACUR BERKELIARAN DI DUN CEMPAKA, KELANTAN...DUN SIAPA TU..???

Ni gambar pelacur yang dipercayai telah dipanggil oleh agen Johnson..!!! Pok Nik kenal..?

Padanlah Kelantan menjuarai carta HIV berbanding negeri-negeri lain. Rupanya, di DUN Cempaka (ADUNnya ialah Pok Nik Ajis!), maksiat dan aktiviti pelacuran bermaharajalela! Memang dahsyat brooo..!!! KL pun kalahhh...!!!

Menurut risikan yang dibuat oleh Kickdefella dan agen "Johnson"nya, pelacur-pelacur di negeri serambi Mekah itu boleh dilanggan dengan harga RM60 sahaja untuk "1 shot". Perniagaan jual tubuh di kawasan Pok Nik Ajis itu dilakukan secara terbuka pulak tu!

Syed Azidi kata, pelacur tu jugak boleh dihantar ke hotel yang diarahkan pelanggan. Alaaa..macam call girl tu la. Tapi mahal sikit la..RM150 harganya. Agen Johnson dah try, katanya.

Korang baca sendiri cerita Kickdefella ni kat blog dia nih...!!! Actually, ada video kat situ, tapi dah kena remove kat Youtube. Rasanya pasal ada "orang pedas dah termakan cili"..!!! Dia kot yang report kat Youtube...

Maksiat berleluasa di Kelantan. Apa kata Pok Nik Ajis? Dia tak malu ke pelacur berkeliaran dan beroperasi di kawasan bawah jagaan Mursyidul AM PAS? Atau itu sebahagian dari TAHALUF SIYASI yang Pok Nik pakai???

Apa alasan Pok Nik sekarang? Sebelum ni dia salahkan BN sebab kononnya tak bagi laksana hudud. Kalau hudud siap nanti, aku nak tengok berjayakah maksiat dan HIV dihapuskan. Alaaa..pelacur tu tak heran. Hudud perlu 4 saksi tidak fasikh, baru boleh hukum. Pok Nik ada saksi begitu?

P/s: Huh?! CCTV takleh pakai tauuu..besi!!!

1 comment:

Laksamana said...

Penipu, aku dok sana berpuluh tahun tak pernah jumpa pelacur ko boleh jumpa ker? kalau keruntuhan akhlak tu mana-mana ada, tu mak bapak kena kontrol anak mereka

Bila Kak Su Bersuara... Heh!