Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Monday, October 31, 2011

GEMPARRR..!!! HISYAM RAIS KETUA CYBERTROOPERS PAS...?!!!!!

Orang macam ni ke yang PAS panggil jadi ketua diorang? Heh?!

Baru-baru ini PAS mengadakan sebuah program "cybertroopers" khas untuk digunakan pada PRU ke-13, anjuran Lajnah ICT PAS Pahang.

Untuk program itu, parti "jual nama Islam" itu menjemput seorang tokoh "phsy-war" yang selalu "syok sendiri", Hisyamuddin Rais a.k.a Tukar Tiub. Dalam majlis itu, mamat yang dikatakan pernah melanggan pelacur di Thailand itu dilaporkan berkata...
"Ketika kita berperang, kita boleh melakukan apa saja. Jangan kata itu tak boleh, ini tak boleh. Di dalam perang kita menentang musuh dan boleh menembak musuh dari belakang, dari telinga dia, kita boleh bunuh musuh dalam apa cara sekali pun.

Jangan segan segan... Kenapa kita harus kata kita pejuang Melayu.. pantang Melayu tikam dari belakang .. Aku akan bunuh engkau.. apa cara pun akau akan bunuh engkau. Jadi keadaan sekarang nii.. ahli politik dia lain kerana dia ada modus operandi dia.. berbeza dengan blogger" - Hisyamuddin Rais, aktivis fahaman sosialis-liberal
Nampaknya, PAS sudah diberikan "fatwa" baru yang sangat berbau fahaman sosialis dan liberal. Mengenepikan agama dan hukum hakam Islam cybertroopers PAS kini di"halal"kan untuk berbuat apa saja untuk memastikan PAS menang pada PRU 13 nanti.

"Matlamat menghalalkan cara"? Saya bangkang kenyataan Tukar Tiub itu. Sebagai umat Islam, dalam apa juag perkara sekali pun, kita haruslah merujuk kepada agama terlebih dahulu sebelum berbuat apa sekali pun, terutamanya perkara-perkara yang melibatkan keduniaan.

"Perang" menghalalkan cara? Saya belum pernah dengar mana-mana ulama' muktabar yang "menghalalkan" pembohongan di dalam "perang cyberwar". Apakah anda setuju sekiranya "cyberwar" menghalalkan pembohongan dan fitnah? Secara tegas, saya bangkang "fatwa" Hisyamuddin itu!

Anehnya, orang seperti itu yang dijemput PAS untuk menjadi "penasihat cyberwar"nya? Tarafnya lebih hina dari Tun Faisal rasanya. Itu pun PAS kutip? Aparaaaaaa..!!!

2 comments:

oRang kAmpong said...

penakut nak mampos gay tua.klu berani nape masa th 1974 pas demo pelajar tu LARI.klu korang nak tau gay tua ni berani atau penakut korang tanya KAMARULZAMAN YAAKOB abanh dato mail sabri.dia pon studen union gak masa tu.

Anonymous said...

Ini budak Hisyam Rais pernah lari ke tanah orang putih dan dijaga oleh kumpulan Marxist. Dia menghasut student untuk jadi komunis.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!