Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, October 16, 2011

GEMPARRR..!!! ANWAR SURUH ANAK VVVIP RABA BUAH DADA..???


Sememangnya “dewa anugerah Tuhan”, Anwar Ibrahim seorang yang “hebat”. Apa tidak hebatnya hinggakan sifatnya semulajadinya yang sukakan seks liar semakin menjadi tarikan dan mempengaruhi ramai golongan muda di negara ini. Hingga kini, siapa yang tidak kenal dengan Anwar yang terkenal dengan pelbagai skandal berahinya…

Terbaru, seorang anak remaja lelaki yang merupakan anak kepada seorang “Very Very Very Important Person” (VVVIP) didapati terpengaruh dengan tabiat seks Anwar Ibrahim itu. Menurut sumber-sumber blog dan internet, berita mengenai kerakusan nafsu anak lelaki VVVIP tersebut telah mengakibatkan seorang anak gadis berbangsa Cina menjadi mangsa.

Mungkin kerana terpengaruh dengan aktiviti-aktiviti Anwar di dalam skandal rakaman video seks tersebut, budak lelaki itu telah bertindak meraba buah dada seorang gadis satu sekolahnya. Dahsyat bukan “penangan” pengaruh Anwar? Anak lelaki VVVIP pun boleh terpengaruh???

Menurut sumber lagi, anak gadis tersebut telah disogok dengan wang berjumlah RM200,000 dengan tujuan untuk menutup mulutnya dari melaporkan kes tersebut kepada pihak berkuasa dan pengetahuan umum. Namun, manakan mampu bangkai seekor gajah ditutup dengan daun sahaja? Cerita itu tersebar bagai goreng pisang panas!

Setelah tersebar, maka gegak gempitalah masyarakat dunia maya mempersoalkan “siapakah gerangan VVVIP” yang melindungi anaknya dan memiliki kekayaa sebegitu rupa? Bukan calang-calang individu yang mampu menyediakan wang sebanyak RM200,000 sebegitu mudah. Khabarnya pula, gadis berkenaan dibayar dengan wang tunai! Cash by hand!!!

Puak-puak blogger Pakatan Haram pun mula cucuk jarum. Kononnya, mereka mendakwa VVVIP itu adalah dari kalangan pemimpin Barisan Nasional (BN). Puas mereka canang satu dunia mengutuk dan melemparkan tohmahan demi tohmahan kepada pemimpin-pemimpin BN.

Kami hanya ketawa saja mendengar tuduhan tersebut. Apa yang mampu kami lakukan ketika itu ialah membiarkan saja gelagat bodoh mereka sambil menanti masa untuk “mengebom” mereka beramai-ramai. Dan di dalam masa yang sama, kami giat mencari maklumat yang sudah tentu susah untuk diperoleh…

Setelah puas mereka mengutuk, maka blogger-blogger pro-Kerajaan pun mula membelasah golongan yang suka fitnah orang sesuka hati mak bapa mereka ini. Selidik punya selidik, rupanya VVVIP itu berbangsa Cina, memimpin di Pulau Pinang dan sememangnya seorang yang terkenal dengan “ultra kiasu”nya anak beranak! Tak jauh rupanya…

Khabarnya, setelah wang RM200,000 itu dibayar kepada gadis tersebut, anak lelaki VVVIP itu telah ditukar sekolah oleh bapanya ke sekolah yang lain. Mungkinkah anak lelakinya itu ditukarkan ke sekolah lelaki (all boys school)? Bukan apa, bimbang juga sekiranya budak itu ditukar ke sekolah yang ada pelajar perempuan. Nanti pelajar-pelajar perempuan di sekolah itu pula yang menjadi mangsa!

Salah seorang rakan blogger telah berjaya mengesan dan mendapatkan gambar anak gadis Cina yang malang itu. Gambarnya sudah pun tersebar dan memandangkan dia dikawal ketat oleh konco-konco VVVIP itu, agak sukar untuk menemubualnya buat masa ini.

Bagaimanapun, menurut sumber lagi, mereka optimis dapat membongkarkan kisah ini dan mendapatkan pembelaan sewajarnya dari sudut perundangan negara. Lagipun, pihak yang menganiaya anak gadis tersebut perlu diberi pengajaran agar tidak mengulangi lagi di sekolah barunya.

Sudah tentu yang paling berbangga dengan kejadian ini ialah Anwar Ibrahim. Sudah tentulah dia akan berbangga memandangkan sifat buruknya itu menjadi ikutan anak “rakan sekutu”nya sendiri! Tentu dia bangga bukan? Silap-silap nanti dia buat “tour” keliling dunia menceritakan kejayaannya itu kepada sahabat-sahabat LGBTnya di negara-negara luar sana…

Yang paling malangnya sudah tentu gadis itu, keluarganya dan masyarakat Cina sendiri. Sudah tentu mereka rasa tercabar dengan insiden yang memalukan anak gadis dari kaum mereka itu. Tak tahulah sama ada mereka masyarakat Cina akan marah pada VVVIP itu atau tidak berkenaan anak gadis mereka yang dicabul itu? Kalau sayalah….eiiiiii…!!! Memang dah kena dahhhhh..!!!


Sumber: klik sini

2 comments:

manjung said...

kesiankan puak2 blogger pakatan haramjadah yang suka fitnah suka hati mak bapak mereka tu...kan kan kannnnn

Anonymous said...

klau anak vvvvip ni dihantar keALL BOYS SCHOOL lambat laun akan ikut jejak anugay lak nanti akan bertambah lah ahli kelab anugay ni

Bila Kak Su Bersuara... Heh!