Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Friday, September 9, 2011

Panasss..!!! "Bom berangkai" untuk Azmin dan Shamsidar diteruskan lagi petang ini..!!!


Saya mendapat maklumat bahawa "bom berangkai" terhadap Azmin Ali dan Shamsidar Taharin tidak dimatikan lagi semalam.

Setelah pelbagai pendedahan mengenai Azmin, Shamsidar dan Anwar dilancarkan oleh beberapa blogger terbaik yang sememangnya hebat (tak macam blogger yang perasan elite dan intelektual, tapi lemak je yang berlebihan!), kali ini lain pula cerita yang bakal didedahkan.

Menurut maklumat, "bom berangkai" itu akan diteruskan hari ini. Follow up demi follow up telah dibuat dan cerita terbaru mengenai Azmin dan Shamsidar akan disiarkan petang ini.

Untuk mengetahui mengenai sedahsyat mana "bom berangkai" itu, nantikan petang nanti. Harap sabar...cerita panas memang kena sabar banyak sikit! (ada orang call nak tahu cerita panas apa yang akan keluar!) hehehe...sabarrrr..!!!

Tunggu lagiii..!!! Dengarnya sedang dikarang oleh seseorang..!!! Tungguuu..!!!

4 comments:

Anonymous said...

Ni blog cerita dongeng ke atau politik?

Mengaibkan orang tampa bukti, berdosa tau tak?

Mana pi prinsip memblog cara berhemah?

Anonymous said...

Suspen...
Kalo melecur muka nanti - camne?

rakab said...

aku tak boleh sabar lagiiiii!!!

Kemenangan rasanya sudah semakin hampir !

balun ! balun ! balun cukup-cukup!!

Anonymous said...

Tak yah cerita pasal azmin ke anuar ke mat sabu ke org dah memang muak ngan umno dan kerajaan bacalah post yg latest di blog parpukari...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!