Tuesday, September 6, 2011

Panasss..!!! "Bom Berangkai" untuk Azmin akan meletus lagi hari ini..!!!


Semalam, Azmin dikejutkan dengan serangan "bom berangkai" yang dilancarkan oleh MIK, HHalem dan pendedahan eksklusif oleh Perak Today. Apakah Azmin fikir "bom berangkai" itu akan tamat di situ saja?

Jangan haraplah! Nama pun "bom berangkai", dan "bom" tersebut akan terus menerus dilancarkan dari masa ke semasa, dari hari ke hari. Segala yang boleh dikorek mengenai Azmin akan ditampilkan untuk memberitahu rakyat tentang siapakah Azmin sebenarnya.

Bukan setakat Azmi saja yang akan diserang, rakan kongsinya, Shamsidar Taharin pun akan turut diserang juga. Jangan fikir Shamsidar boleh terlepas begitu saja. Banyak rahsia kedua rakan kongsi ini yang akan dibongkarkannn..!!!

Tentu ramai yang tertanya-tanya mengenai kenapa saya labelkan hubungan Azmin dan Shamsidar sebagai "rakan kongsi" dan bukan "suami isteri". Nak tahu jawapannya? Tungguuuuuu..!!! Segalanya akan dibongkar oleh kami semuaaaa..!!!

p/s: InsyaAllah, kalau tidak petang, malam ini akan timbul satu lagi pendedahan mengenai Azmin..! Tungguuuuu..!!! Nantikan...pasti panasss!!!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!