Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Monday, September 19, 2011

GEMPARRR..!!! 18SX: Bukti Anwar men"tuuuuutttt"..!!!



Sebenarnya, saya enggan mengulas panjang mengenai sesuatu yang sememangnya diyakini benar oleh saya sebelum ini. Sudah berbuih mulut menyatakan bahawa individu itu adalah Anwar. Tapi ada pulak yang tak boleh terima kenyataan ini..

Antara alasan mereka ialah "video tak boleh jadi saksi" (padahal boleh jadi bahan bukti!). Ada pula yang beri alasan bahawa "takkanlah seorang yang alim dan warak macam Anwar buat begitu?", dan saya nak tanya pula, bagaimana dengan sejarah seorang ahli sufi yang sangat warak tiba-tiba minum arak, meniduri pelacur dan kemudiannya membunuh pelacur tersebut?

Sekiranya Anwar adalah seorang pemimpin politik di US, saya percaya bahawa dia sudah lama didesak oleh orang dalam parti dan luar partinya untuk letak jawatan dan bersara dari politik.

Tapi di Malaysia, orang jenis ini masih lagi diterima dan di"sanjung" oleh penyokong-penyokongnya. Orang spesis ini masih lagi dianggap "pemimpin Anugerah Tuhan". Entahlah. Saya bukannya mahu menghina, tapi hanya orang bodoh saja yang tidak percaya tentang siapa sebenarnya Anwar ini...

Maaflah jika terasa. Tapi, saya memang nak tegaskan sekali lagi di sini bahawa Anwar memang tak guna. Apa jenis manusia pun saya dah tahu nak describe dahhh...

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!