Thursday, August 18, 2011

GEMPARRR..!!! Rupanya Agama Kristian benarkan GAY dan hubungan luar tabii..?!!!!!


Ketawa besar aku bila baca cerita Paderi Ouyang Wen Feng, pelopor kepada golongan gay untuk berkahwin secara sah di Malaysia, menyatakan bahawa dia akan berkahwin dengan pasangan gaynya pada 31 Ogos 2011, ini sempena hari Merdeka.

Dari tindakan Paderi Gay ini, aku dapati, agama Kristian yang dianut oleh Ouyang Wen Feng ini sememang membenarkan aktiviti GAY dalam agama mereka. Kristian juga membenarkan perkahwinan sama sejenis, seperti apa yang "farther" Wen Feng ni nak buat...

Bila Paderi Kristian ni sudah berkahwin, apakah dia tidak akan melakukan aktiviti "seks luar tabii" pada "first night"nya? Pada pendapat aku, mungkin kot? Ye laaa..dah "kahwin" kan? Rupanya, agama Kristian meng"halal"kan hubungan sebegini dalam agama mereka ye?

Kalau agama Kristian tidak membenarkan semua ini, mengapa tidak ada sebarang bantahan, kenyataan menentang, atau memecat Paderi ni dari mencemarkan Kristian? Aku cabar..! Nyatakan pendirian Kristian dan biar kami tengok apa "true colours" agama itu sebenarnya...

Yang membuatkan aku terketawa lebih sebab aku dok membayangkan...SIAPAKAH JADI PENGAPIT PADERI GAY DAN PASANGANNYA NI? Aku rasa, pengapit paling tepat untuk pasangan Paderi tu nanti ialah Elton John! Dia tu gay tuuu..! Dan pengapit paling tepat dan cun untuk Paderi Ouyang Wen Feng ialah Anwar Ibrahim..!!!

Amacam Anwar? Setuju jadi pengapit? Lepas tu jadi "pengepit", nak?
Paderi gay pertama di Malaysia, Ouyang Wen Feng (gambar) akan berkahwin pada sambutan Hari Kemerdekaan 31 Ogos ini.
Paderi berusia 41 tahun itu menyatakan, dia mahu melihat lebih banyak toleransi wujud di negara ini yang majoriti penduduknya beragama Islam.

Wen Feng mengasaskan bersama sebuah gereja gay di ibu kota Malaysia, di sini pada 2007 yang dikecam oleh kumpulan-kumpulan Islam konservatif.

Hubungan homoseks bertentangan dengan undang-undang Malaysia dan pengamalnya boleh dihukum penjara sehingga 20 tahun serta disebat.

Paderi itu berkata, dia akan berkahwin dengan kekasihnya dari Amerika Syarikat, Phineas Newborn III, 47, yang merupakan seorang penerbit pementasan Broadway dalam satu majlis di New York, Amerika Syarikat (AS).

Negeri New York merupakan negeri keenam di AS yang membenarkan perkahwinan gay pada bulan lalu.

"Kami merancang untuk mendaftarkan perkahwinan kami pada Hari Kemerdekaan Malaysia pada 31 Ogos ini, ia penuh bermakna buat saya," kata Wen Feng. - Reuters

1 comment:

Anonymous said...

aku naik heran dengan orang-orang kristian....

mereka mati-matian nak membela agama mereka yg dah jelas sesat dan menyeleweng tu....

slogan mereka"ahli tuhan","jesus penyelamat" dan berbagai lagi slogan karut mengarut mereka yang tak betul.....

inikah ajaran agama "ahli tuhan"?

tolong jawab wahai orang-orang kristian....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!