Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, August 16, 2011

GEMPARRR..!!! Faekah dan Xavier anggotai kumpulan FB pro-murtad..!!!


Aku rasa ramai yang menyedari kewujudan kumpulan FB pro-murtad ini. Namun, rasanya tidak ramai pula yang tahu bahawa kumpulan ini disertai oleh "pemimpin-pemimpin parti politik pembangkang", khususnya dari "DAP" dan PKR...!!!

Aku tak tahu sama ada account-account FB ini dimiliki oleh pemimpin-pemimpin Pakatan Haram itu atau tidak. Mungkin ia adalah "fake account" atau akaun palsu yang menyamar. Namun, tidak mustahil juga mereka ini ahli kumpulan FB ini memandangkan sikap dan kecenderungan mereka mencabar Islam di negara ini..kan?

Pada aku, puak-puak DAP ini wajar menafikan dakwaan ini dan bertindak membuat laporan polis dengan kadar segera terhadap "klon" mereka di kumpulan FB ini. Itupun jika benarlah akaun-akaun itu palsu...

Tapi...kalau betullah itu akaun diorang, sudah tentu diorang takka berani report polis punya! Nak mampos? Kantoi dek polis, kang! Naya je..!!! Hilang undi pulak nanti pada PRU-13 nanti. Amacam? Berani ke Faekah, Xavier, Ean Yong Hian Wah dan lain-lain buat report polis? Atau korang memang sokong murtad, kotttt...???!!!

Cuba lihat di bawah untuk melihat pemimpin Pakatan Haram mana yang terlibat..!!!






No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!