Sunday, July 17, 2011

Update 3.15..!!! Dr. Lo' Lo' masih kritikal di hospital...Anwar belom tarik balik twitter...


Update terkini mengenai keadaan Ahli Parlimen PAS Titiwangsa, Dr. Lo' Lo' Ghazali, menyatakan bahawa beliau masih lagi bertarung nyawa (kritikal) di hospital yang aku enggan beritahu. Nanti korang serbu pulak hospital tu..

Dr. Lo' Lo' belum lagi meninggal dunia sehingga jam 3.15 ini. Jangan la percaya apa yang Anwar tulis kat twitter dia tu..pembohong tu! Dia nak sangat Dr. Lo' Loo mati supaya PKR boleh take over parlimen tu pada PRU 13 nanti...memang celaka Anwar tu..!!!

Doakan Dr. Lo' Lo'...

2 comments:

Anonymous said...

ANWAR OMEGA AMBIGA nak sgt lolo meninggal dunia cpt2 ni satu fitnah,apa kata PAKAR FATWA fuckatan nik aziz bila FITNAH dilemparkan,pasti diam punya..tp bila twitter dr kerajaan pasti dihentam oleh pembangkang,ni la double standard PASiq

Anonymous said...

Ni lah jadinya kalo x berapa celik IT.
Sekadar membetulkan fakta, apa yg dtulis di twitter DS Anwar adalah retweet kepada tweet yg dhantar kpd beliau, bukannya beliau yg menyatakn Dr Lo'lo' meninggal dunia.
Dan DSAI telah pun memohon maaf, knapa tidak dipaparkan pula?
Tak memihak kpd sesiapa cuma tidak mahu tergolong dlm golongan yg memFITNAH itu..

Bila Kak Su Bersuara... Heh!