Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Sunday, July 10, 2011

Panassss..!!! Lihat Gambar-Gambar Anwar berlakon nak mampoihhh semalam...!!!

Ini dia hero sudah keluar...hiyaaaaahhhhhh...!!!

What's up bro...?!!! Ramai jugak yang jambu-jambu keluar hari ni..heheheee...cuci mata..!!!

Papa dok syok cuci mata...ehhh silapp...dok syok berjuang..sekali depa katok kepala papa...! Ishhh...

Tengok la dunia..apa depa dah buat kat aku...darah tak nampak sebab aku hanya berdarah dalam kepala otak aku...pendarahan tenattt...!!!

Okey...media dah balik..tinggai geng aku jaaa...tak payah berlakon dahhh...hmmm...relax sikit!

Sebok betoi si Khalid Gagap ni...ntah sapa suruh dia mai tak tau...err..mana awang jambu tadi tu? harap dia mai melawat aku...ada chance aku ngorat dia nanti...yessss..!!!

Dalam perhimpunan haram BERSIH hari ini yang kononnya mahu menyelamatkan negara Malaysia dari kerajaan Barisan Nasional yang zalim, Anwar Ibrahim ternyata gagal untuk mencapai matlamat menggulingkan kerajaan melalui demonstrasi jalan raya seperti di Mesir.

Berbanding dengan BERSIH 1 yang kehadirannya mencecah 30 ribu penyokong Pakatan, perhimpunan haram kali ini yang diterajui oleh kafir Ambiga hanya mampu membawa kurang dari 10 ribu peserta saja..

Biarpun cuba di spin oleh portal pro pembangkang tentang kehadiran yang kononnya mencecah ratusan ribu penunjuk perasaan di ibunegara, ternyata gambar dan realiti sebenar tak mampu mereka putar belitkan.

Tahniah kepada pihak Polis yang menangani semua pengkhianat-pengkhianat negara tersebut dengan baik. Walaupun PDRM seringkali diprovokasi oleh para penunjuk perasaan, namun etika profesional Polis telah berjaya membuatkan keselamatan ibu negara dikawal sepenuhnya.

Bagi Anwar pula, dia yang sebelum ini mewar-warkan akan turun mengepalai demonstrasi BERSIH ini, terbukti hanya omongan kosong belaka. Kelibat Anwar langsung tak kelihatan di jalanan. Dia hanya berkampung di Hotel Hilton kerana takut ditahan oleh Polis Anti Rusuhan.

Dan didalam satu insiden rempuhan oleh pihak Polis di Hotel tersebut, diberitakan bahawa pengawal peribadi Anwar telah cedera akibat bergelut dengan Polis. Anwar mengambil kesempatan ini untuk berlakon seolah-olah dia pun mengalami kecederaan yang teruk juga.

Anwar yang kelihatan sihat walafiat semasa rempuhan Polis reda di Hotel Hilton, tak semena-mena terus jatuh sakit ketika mengiringi pengawal peribadinya ke Pantai Medical Centre. Anwar memang bijak memanipulasi keadaan untuk kepentingan peribadinya sendiri.

Ketika ditemui oleh media di Hospital tersebut, Anwar memberitahu kononnya dia terpaksa melakukan CT Scan dan terpaksa dipakaikan pendakap leher akibat dari kecederaan yang kononnya dilakukan oleh Polis.

Inilah skill lakonan Anwar yang memang terkenal sejak dari zaman Sg Buloh lagi.. Dalam sekelip mata Anwar boleh berubah darpada sihat walafiat terus kepada sakit nak mampus. Memang Anwar harus dinobatkan sebagai pelakon politik terbaik abad ini.

Rakyat harus buka mata dengan semua tipu helah Anwar. Semua ini dilakukannya semata-mata untuk melepaskan diri dari perbicaraannya tak lama lagi. Lakonan Anwar ini juga bertujuan untuk memburukkan imej Polis dan juga kerajaan DS Najib.

Anwar memang lah sebenar-benarnya manusia dua alam.. Anwar sanggup lakukan apa saja demi survival politik hapraknya. Hanya manusia yang buta dan tuli sahaja yang masih terpedaya dengan semua lakonan gampang Anwar ini!

Sumber: myKMU.net

4 comments:

Anonymous said...

adoi,buat kerja bodoh dan sia2 jelah anuar nih ngan pengikut dia.. Rakyat kat malaysia ni bukannya kebulur macam negara luar sampaikan merempat sana sini.. Yang paling bodoh, ramai pengikut die kena tangkap, anuar dok rileks je senyum org dia kena tangkap.. Nak kata melayu pandai tak jugak sebab ramai sangat yang bodoh ikut ambiga...

Anonymous said...

Amboi, itu jam tangan Omega barukah?

Anonymous said...

semuga Allah tunjukan kebenaranya

Anonymous said...

SEMUGA ALLAH AMPUNKAN DOSANYA DAN TUNJUKANLAH KEBESARAN MU YA ALLAH

Bila Kak Su Bersuara... Heh!