Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Sunday, July 17, 2011

Panasss..!!! Korang nak tengok bukti ADUN Pas menipu..?

Korang nak tengok bukti ADUN Pas kantoi menipu tak? Perggghhh..!!! ADUN Pas ni memang tak tahu malu punya orang la! Kalau aku la ditempat ADUN tu, dah lama aku resign. Memalukan sungguh! Memang sedap dia kena "tebasssss"...!!!

Teruskan menonton...


PART I


PART II

Mana nak letak muka tu bebbbbbb..!!! Pembohong bersiri...!!! Orang macam ni pun boleh jadi ADUN ke?

1 comment:

Anonymous said...

YB ni pelajaran sampe peringkat Master, apa duit sendiri ke? atau duit kerajaan. Kalau duit kerajaan yg tanggung memang kes Si Tanggang, kacang lupa kan kulit, memang haramjadah, memang sepcies2 pokemon keparat. Harap sekolah tinngi, tetapi intergriti takde, takde maruah dan prinsip seorang Muslim yg baik. Apakah ini nak dijadikan pemimpin dan contoh kepada anak bangsa? harap2 tidak ada anak2 bangsa akan mencontohi beliau, jikalau terjadi amat malapetaka keluarga, agama, bnagsa dan negara. Kecik2 tak nak mampos, bila dah tuak menyusahkan kepada keluarga, agama, bangsa dan negara. Pokemon punya binawe. Memang layak dihumaban bersama sama Pak Sheikh BABI terkutok dan Nik Najis tuo kutok nak mampoi, Parti Aajaran Songsang.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!