Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, July 12, 2011

GEMPARRR..!!! Seorang lagi celebriti dikenal pasti penyokong Pakatan Haram..!!!


Di sini aku dedahkan apa yang dikatakan oleh celebriti ini pada twitternya yang menyokong Bershit 2.0. Dan dibawah ini aku sertakan sekali gambar-gambar celebriti ini...memang panasssss celebriti ni...panasssss....saksikan Juliana Sophia Evans...!!!












Sumber: Klik sini

5 comments:

Anonymous said...

artis spt nie myokong BERSIH xpe sbb dirinya tak bersih dan elok di bersihkan oleh anwar dan anjing pembangkang dan artis mcm ni jugak tak layak bkerja dengan kerajaan..makan duit kerajaan masuk tv kerajaan tp blkg bedal kerajaan tidak bterima kasih langsung kpd kerajaan. elok artis nie pakai tudung body terdedah sana sini nanti mat sabu stim tgk bdn mcm tu masuk bilik 121

Anonymous said...

Bro Duke!

Kalau setakat si minah mabuk yg x berpedoman nie nk cite psl die punye proud...pegi jahanam...die bukannye tau ape2...konon2 mcm minah salehlah...kebebasan...kepala hotak hang kebebasan....cuba hangpa baca doa mkn skit...hangpa pun melalut dok turun naik kelab.....hangpa nk crita psl hangpa punya proud...hangpa pk mak bapak hangpa proud x kt hangpa?sila jwb skit....

Hashim said...

ni sekor lagi haramjadah

http://4.bp.blogspot.com/-TcjoXThRMBs/Tg7RcsWRCJI/AAAAAAAAQAc/FWyNVSUqmYg/s1600/Untitled-1.jpg

ROSAFID said...

Saya kata!! Tengok cara hidup dia pun kita bolih agak dah yang manusia macam ni memang susah nak dapat hidayah dan pertujuk dari ALLAH swt.Biarkan dia terus hanyut. Nak cakap banyak2 buang masa saja.Wallahu'alam. Wassalam.

Longchepoh said...

Walaupun kita tak perlu layan minah macam ni, tapi elok juga disiarkan untuk pengetahuan semua. Sekurang-kurangnya kita tahu tahap pemikiran artis ni macam mana?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!