Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Saturday, July 30, 2011

GEMPARRR..!!! Gambar tak senonoh Zuraidah Mak Lampir ada di tangan ADUN Bebas..???!!!


Baru-baru ni aku bertemu dengan seorang "sahabat". Menurutnya, dia sedang menantikan "sesuatu" dari "utara". Aku bertanya padanya, "benda" apa yang dia tunggu? Dia kata, benda tu sangat penting untuk membongkarkan sesuatu...!!!

Menurut sahabat ini, dia sedang cuba berurusan dengan seorang ADUN dari Kedah. Khabarnya, YB tersebut merupakan bekas ahli PKR yang kini menjadi ADUN Bebas. Sahabat aku kata, YB ni ada gambar Zuraidah Kamarudin.

Apa yang menariknya pada gambar Mak Lampir PKR tu? Katanya, gambar Zuraidah tu memaparkan "tabiat sebenar" Zuraidah! Katanya, gambar tu menunjukkan Zuraidah sedang hisap rokok dan menunggu seorang "toyboy"!

Pergggghhhh..!!! Yang membantutkan klimaksnya ialah ADUN itu dikatakan enggan menyerahkan gambar Mak Lampir yang "happening" itu. Pulak dahhh!!! Takpe..takpe...kita akan korekkkk..!!! Kita akan bongkaaarrr...!!! Tungguuuu..!!!

2 comments:

Anonymous said...

Bro, anti klimak betul la korang ni. edar dan tayang gambar pelakun baru ni............PKR doll? Pirhggh....mesti nampak macam jin betina mata satu duduk minum cendul di Ampang.

Anonymous said...

geli + tegak bulu roma tengok mak lampir ni...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!