Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Friday, July 15, 2011

GEMPARRR..!!! Chegu Bard penipu..!!! Ini diamond ring paling mahal dalam dunia..!!!

Inilah diamond ring yang paling mahal dalam dunia..De' Che Goo Bad Tee Poo...berharga USD 45.9 million..!!!

Sebenarnya, aku malas nak komen mengenai fitnah Chegu Bard terhadap Datin Seri Rosmah. Bukan apa, nampak sangat menipunya. Tapi memandangkan ramai yang "ter"percaya dengan permainan Chegu Bard tu, rasanya aku kena tulis jugak la untuk mereka-mereka yang low IQ ni...

Secara logik, sekiranya korang nak beli Ferarri yang berharga RM juta-juta tu, korang pergi belek tak kereta tu? Jangankan Ferarri, rasanya kalau korang nak beli motor second hand yang berharga RM2,000 pun korang belek 3-4 jam, kan?

So, takkanlah DS Rosmah tak belek cincin tu dulu sebelum beli? Lepas tu pulak Jacobs & Co. tu just courier je cincin tu pakai Fedex atau DHL. Logik ke dakwaan begitu? Lepas tu pulak, ada pulak jawatan "ketua operasi kastam"! Cheh..!!! Orang yang tak pernah pergi oversea boleh la korang kelentong..!

Pasal sistem maklumat kastam tu? Hek eleehh..aku pun boleh upah mana-mana programmer buat program macam tu. Lepas tu key in nama Anwar dan sebut dia import special KY Jelly berharga RM7.50! Dokumen? Hahahaha..sedangkan Statutory Declaration pun diorang boleh tipu. Sedangkan RPK pun boleh lepas kelaur Malaysia..dokumen apa dia pakai?

Simple je. Korang ingat DS Rosmah tu bodoh macam korang ke nak beli cincin dan lari cukai macam tu? Pakai courier pulak tu! Kalaulah dia nak beli cincin tu, kalau DS Najib ke luar negara, dah tentu dia ikut dan pergi terus ke Jacobs & Co. Dia beli dan terus pakai. Lepas tu buat bodoh je bila balik ke Malaysia. Habis cerita, siapa yang nak perasan? Kenapa? Kastam nak check cincin semua orang ke?

Benda macam ni pun korang percaya? Padan pun diorang kata puak-puak Pakatan Haram ni bukan saja tak ada akal, otak pun tak ada! Zero! Low IQ..low classss..!!!

Korang nak baca lagi hujah Chegu Bard yang dikunci mati, sila melawat di sini.
Justify Full
P/s: Cincin kat atas tu sebenarnya cincin berlian palsu...harga dia dalam beberapa puluh dolar je! Kalau aku jahat & tak bagitahu, tentu korang percaya, kan? Cuba tengok...senang tak kita semua kena tipu dengan Chegu Bard? Penipu betul..!!! Alhamdulillah, aku masih Islam untuk melakukan dosa berbohong..!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!