Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Wednesday, July 20, 2011

Amarannn..!!! Cybertroopers Pakatan Haram sudah rangka strategi mengganas menyerang BN..!!!!!


Tadi, aku ada bertemu dengan seorang sahabat. Dia merupakan ahli PAS yang sememangnya totok. Aku kenal dia sejak dibangku sekolah menengah lagi. Walaupun kami berdua berlatar belakangkan sekolah agama, kami mempunyai pendirian yang berbeza tentang fahaman politik.

Dia menyokong Pas, dan aku menyokong UMNO. Namun, kami memang bersahabat baik sejak dari dulu. Dia tak pernah marah aku masuk dan sokong UMNO dan aku juga begitu, tak pernah marah dia masuk Pas dan penuh totok pada partinya. Dia sendiri mengaku memang dia totok terhadap Pas!

Anyway, dia beritahu aku tadi bahawa cybertroopers Pas sedang melakukan persediaan demi persedian untuk menghadapi PRU 13. Semua cybertroopers (termasuk seorang dua hackers) mereka dikumpulkan dan telah dibuat satu "master list" untuk menggempur BN melalui media utama mereka, INTERNET!

Menurutnya, cybertroopers Pakatan Haram, terutamanya Pas, sudah beberapa kali dikumpulkan di suatu tempat untuk melakukan sesi brainstorming, rancang strategi, mengumpul maklumat, isu, agenda dan sebagainya.

Lokasi? Sahabat aku tak nak kasi tahu tempatnya. Namun, apa yang diberitahu, 2 kali dilakukan di dalam negara dan sekali di luar negara, tapi tak la sampai ke US nunnn!

Aku tanya lagi, ramai ke cybertroopers korang? Dia kata ada la dalam 50 orang. Tapi yang di bawa untuk berkumpul tu taklah semua, sekitar 20 orang yang hardcore je.

Sebenarnya, aku tak tahu sama ada cerita dia ni betul atau tidak. Namun, memandangkan PRU dikatakan sudah hampir sangat dan internet merupakan media utama Pakatan Haram, aku tak hairan sekiranya perkara ini berlaku.

Dia tanya aku, macamana pulak dengan cybertroopers BN? Aku jawab, mana aku tau! Heheheheee...mana buleh reveal taktik perang kat opponent! Lagi pun, dia bukannya tahu aku blogger pun! Hehehehheeee....

Padahal, memang rasanya takde kitorang blom ada plan pun! Aku tak tau pulak kalau kawan-kawan aku ada plan. So far, aku tak tau apa-apa plan pun. Pakai belasah je! Aku suruh sahabat aku tu tanya Tun Faisal la.

Mungkin dia ada plan, maklumlah...diakan kepala UMB! Kepala UMB mesti plan dasat punyaaa..!!! Apa la sangat blogger macam aku ni...sebelah mata pun Tun Faisal tak pandang!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!