Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Friday, June 3, 2011

Parpu! Ada orang kata hang nak lari sebab takut!!! Hahahaaaa...


Saya menerima komen di posting dibawah, kononnya saya, Parpu, Gomo, GAP dan rakan-rakan blogger pro-kerajaan yang lain akan lari lintang pukang kerana takut ekoran apa yang berlaku pada sahabat kami, RBF.

Parpu, hang nak lari ka? Hang GAP, camana? Nak lari jugak? Gomo? Mu nak lari mana? Frankly, bila terbaca komen di posting di bawah tu, saya ketawa besar, spontan! Terus terbayang muka Anwar lari masuk ke Kedutaan Turki..!!!

Bro, hang ingat kami ni macam Anwar yang takdak teloq tu ka? Bro, we stand and forever stood still! We never retreat! When the going gets tough, the tough gets going. Kami bukan macam Anwar yang suka nyorok bawah meja!

Kami akan terus menulis. Kami tak pernah takut kerana apa yang kami tulis ini semuanya berfakta, benar dan kami berdiri di atas kebenaran itu. Selama ini, kami menulis untuk memperbetulkan persepsi buruk oleh pihak propaganda pembangkang yang jelas merupakan fitnah dan tohmahan palsu!

Hari ini mungkin saya agak lewat memantau atau menulis di blog ekoran sehari suntuk berada di Taman Melewar, melawat sahabat- sahabat saya yang sedang bermuktamar. Sahabat- sahabat saya sedang berjuang untuk menentukan kekalahan Husam, Nizar dan geng-gengnya! Sebab tu lah saya seharian tak update blog hari ni...heheheheeeee....

4 comments:

blogenstarz said...

Dia orang ingat bapak dia yang punya negara ka ?
Bahlol alTolol

dinadam said...

Tahniah,

Jawapan yang meyakinkan. Teruskan perjuangan untuk agama, bangsa dan negara. Semuga perjuangan ikhlas kalian diberkati hendaknya.

Ular Menyusur Akar said...

Bila rasa nak kalah, tunjuk gangster. Apa punye penyokong parti pembangkang.

Ms Pearl said...

berhati - hati okey? tulis tulis juga. keselamatan wajib dijaga juga. kalau dah ada ugutan ugutan yang mengancam diri/keluarga report la kepada pihak berkuasa.

keep with the good work.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!