Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, June 28, 2011

Panasss...!!! Terdesak punya pasal, pertualang negara pun jadi sekutu mereka..!!!


Nampaknya penganjur perhimpunan Kotor 2.0 dan Pakatan Haram sememangnya sangat terdesak sekarang. Mereka sangat terdesak untuk menarik sokongan rakyat kepada mereka hingga terpaksa menggunakan komunis dan talibarut pertualang negara itu untuk menyokong mereka.

Mereka tahu bahawa pengaruh fahaman komunis masih kuat di negara ini dan tidak pernah bersetuju dengan Kerajaan yang mengharamkan mereka sejak puluhan tahun. Mungkin kerana itulah mereka mengajak penyokong-penyokong fahaman komunis ini untuk bersama mereka untuk membuat kacau pada 9 Julai ini.

Hanya semata-mata untuk mengancam kestabilan negara sebagaimana yang berlaku di Dataran Tahrir, Mesir, mereka sanggup bersekongkol dengan pengkhianat turun temurun negara ini. Demikianlah terdesaknya Kotor 2.0 dan Pakatan Haram Malaysia.

Tidak hairanlah sekiranya selepas ini mereka akan mengajak musuh-musuh negara yang lain untuk bersekongkol dengan mereka pada 9 Julai ini. Tidak hairanlah sekiranya Yahudi Israel pun menyokong dengan memberi dana kepada mereka.

Dan tidak menghairankan juga sekiranya mereka membawa unsur-unsur gerakan subversif pengganas masuk ke Malaysia semata-mata untuk memuaskan nafsu politik mereka, ingin bermaharajalela di bumi Malaysia ini. Pengkhianat tetap pengkhianat, itulah warna sebenar Kotor 2.0 dan Pakatan Haram!

Saya nak tanya, Kotor 2.0 tak nak ajak geng Ayah Pin sekali ke? Saya rasa, tentunya musuh-musuh negara sedang mengintai peluang untuk menembusi negara ini. Siapa yang bakal membuka pintunya jika bukan Kotor 2.0 dan Pakatan Haram..!!!

1 comment:

Mohd said...

Najib bukannya bodoh sangat!
Kalau dah berhimpun ramai2 di Bersih2, adalah cukup senang utk memulakan rusuhan oleh sebilangan kecil orang2 yg diupah oleh Kerajaan BN atau pun Pembangkang.
Bila dah tercetusnya huru-hara, Najib akan mengistiharkan Darurat.
Semua pemimpin Pembangkang spt Hadi, Lim Kit Siang, dan Wan Azizah serta penganjur2 Bersih2 akan ditahan di bawah ISA kerana cuba mengancam keselamatan negara dgn melakukan rusuhan.
Siapa yg akan rugi? Sudah tentulah parti2 Pembangkang. Parti2 Pembangkang akan jadi lemah kerana ketiadaan pemimpin2 mereka yg berada di Kem Kemunting.
Kaum Cina akan sedar bhw mereka akan kerugian banyak duit kerana perniagaan mereka turut terjejas dan kaum Cina tak dapat berkuasa di Puterajaya spt yg diwar2kan oleh DAP komunis. Yang digendong berciciran dan yang dikejar tak dapat!
Ahli2 PAS yg telah ditipu hidup2 oleh DAP dan PKR utk mengadakan Demo Bersih2 sudah biasa dgn kerugian dan ditipu oleh pemimpin2 mereka dlm hal Dana Memali, Duit Kohilal, Ladang Rakyat, Bazar Tok Guru, dll. Mereka alah tegal kerana biasa!
Melayu mudah lupa ????????

Bila Kak Su Bersuara... Heh!