Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Monday, June 20, 2011

Panasss..!!! Nak tengok gambar EKSKLUSIF Pelancaran Bersih & Anti-Bersih semalam??!!!


Semalam, saya sempat menyelinap masuk ke Majlis Pelancaran Bersih 2.0 anjuran Ambigomok di Chinese Assembly Hall. Sempat juga saya rakamkan gambar-gambar majlis bangang tu...!!! Menyamar pakai pengikat kepada Bersih 2.0 kaler kuning semalammmm...

Nasib baik tak kena tangkap. Risiko jugak tu bro! Selepas habis majlis tu, saya lepak dengan beberapa rakan blogger. Diorang tegur saya. Diorang kata, bahaya saya buat begitu. Masuk tempat musuh begitu, kalau terdedah indentiti, "masak" juga dibuatnya...!

Thanks for your advice, bro. Ada juga kebenarannya. InsyaAllah, saya patuhi amaran dan nasihat tu. Anyway, kalau saya buat lagi begitu pun, insyaAllah juga saya akan jaga diri saya baik-baik...saya cuma mahukan kebenaran, itu saja...

Apa-apa pun, saya cuma perlukan sokongan dari semua rakan-rakan. Doakan saya selamat, tidak diapa-apakan. La takhaf wa la takhzan, innAllaha ma'ana...

Oh ya, saya belum sempat upload lagi gambar-gambar di majlis bangang Ambigomok itu. InsyaAllah saya akan uploadkan hari ini...

Tapi...Saya ada gambar-gambar dari majlis Anti Bersih yang dipanggil Perhimpunan Gerak Aman yang dianjurkan PERKASA semalam. Nantikan pada tepat jam 12 tengahari ini. Gambar-gambar menarik untuk anda semua...tungguuuuu...!!!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!