Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Monday, June 20, 2011

Panasss..!!! Gambar-gambar Majlis Pelancaran Anti-Bersih 2.0 anjuran PERKASA..!!!

Ya Allah..! Saya agak keletihan semalam. Sangat busy selepas menghadiri majlis Pelancaran Gerak Aman bagi membantah perhimpunan Kotor 2.0 di Kelab Sultan Sulaiman petang semalam.

Maafkan saya kerana tidak sempat meng"update" blog untuk memaparkan gambar-gambar majlis berkenaan sebagaimana yang saya umumkan semalam. Namun, sebagaimana yang saya janjikan, dibawah adalah sebahagian dari gambar-gambar menarik yang sempat saya rakamkan menggunakan kamera "cap ayam serama" saya..hehehheeee...

Wakil Perkasa Kedah...Mejar (B) Annuar Abdul Hamid..!!! Yeahhhh..steady Mejar..!!!

Marah betoi mejar dengan puak-puak Ambiga & Pakatan Haram...!!! Jaga hangpa semuaaaa..!!!


YB Zul Kulim & Zahid Mat Arip...bekas-bekas panglima Anwar...


Tok Him baru masuk gear 3...

Tok Him naik hangin satu badan...berpeluh-peluh sampai kena kipasss..!!!

Zul Kulim dedahkan rancangan Anwar...!

Ini semua agenda Anwar Berahim nak cover pungkoq diaaa...!!!

Ambiga betina mianggg..!!! - Khalid Yunos

Ketua Wirawati Perkasa...

Cucu Arwah Tun Ghafar Baba...Zahid Mat Arip betoi punya hangin pada Anwarrr..

Otai Ultra Melayu...share kisahnya yang baru balik dari belajar di Damsyik (Damascus)...

Tu diaaa...Bekas Otai Reformasi..ingat lagi tak dia ni? Ruslan Kasimmm...!!!

Kite bakor je ke deme yeoppp..!!!

Taiko-taiko Cina masuk...join Tok Him and the gang..!!!

Perggghhh..!!! Tegang urat taiko tu broooo...hangin kat Ambiga ke, Teresa Kok?

Tegang lagi urat leher tuuuu...1Malaysiaaaaa..!!! Kita kasi hantammm..!!!

Tepukan gemuruh dari masyarakat Cina untuk Tok Him & the gang...!

Bro...ratusan wakil Cina join PERKASA...habih la puak-puak haram jadah tuuu...!!!

Semangat giler otai nih...cayalah pok cikkk..!!!

Amacam? Ada berani? Lu nampak penumbuk kat baju dia tu? Nampak tatoo kat lengan?

Ni Sifu Shaolin, merangkap taiko, tailo etc...masak la puak-puak pakatan harammm...

Yang ni aku tak campur...diorang yang mintak aku amik gambo...kesian..aku amik je la untuk tatapan korang...budak-budak bro Burn dari Klang...cayo lu bro Burn..berbas-bas bro bawak turunnn..!!!

Dalam kelompok ni ada la dalam "10 - 15" orang...sikit je yg hadir...kata malaysiakini...

Alamakkk...mejar...lupa bawak banner dari PERKASA Kedah kaaaa..? Heheheeee...

Dalam ni pulak..ada la dalam 15 - 20 orang...sikit je...kata Malaysian Insider...

Cuba kira...10 - 15 orang je kan? kan? kan? tu laaa..sikit je yg datang...

Yang ni lagi sikit...dalam 5 orang jer...

Saya ulang gambar yang 5 orang tu..cuba kira kalau tak caya...ni geng Bro Burn ni...

ItalicSteady kakkkk...steadyyy...akak ni memang best...semangat..! Dia paling depan...!!!

Ini adalah sekitar dalam 20 - 25 orang yang hadir...

Ni dah nak dekat-dekat akhir majlis...hanya 2 - 3 orang je yang tinggal...

Ini je gambar menarik yang saya sempat rakam..ada gambar lain..tapi tak berapa elok qualitinya..maklumlah...pakai kamera "cap ayam serama". Berpeluh-peluh jugak nak amik gambar ni...melekit satu badan...tapi itu saja yang dapat saya sumbangkan buat masa ni...insyaAllah saya akan teruskan perjuangan ini...doakan saya...

10 comments:

anti bohmau said...

ha' a la duke,

ada 5, 6 orang saja tu..yg lain2 tu 'semangat' melayu & ngo cina yg berkepol...tapi takpa. nanti kalau betul2 9hb muncul, badan dgn semangat nanti hadir bersama... sy akan kerah geng silat gayung anak harimau turun mencakar!!!!!

Anonymous said...

Teruskan.....jangan kita takut ko..tunduk ko...pada Kumpulan haram BERSIH tapi KOTOR Niatnya...HIDUP 1MALAYSIA.....

Anonymous said...

jom kwn2..kita bwk telo busuk 9julai ni..kita baling kt org2 bersih ni..baling kt muke ambiga,nuar juburi,mat sabu,khalid gereja,nizar n gerombolan2 pengkhianat negara yg lain.

SAMADLELONG said...

AKU SAMADLELONG SOKONG HANG

SAMADLELONG said...

AKU SAMADLELONG SOKONG HANG

panglima hitam said...

Perguruan Silat Gayung Sembilan akan turut serta bersama PERKASA.

HANG JEBAT said...

HIDUP ISLAM HIDUP MELAYU

AKU SANGSI DGN KEHADIRAN CINA MEREKA TAK LAIN HNYA SEBAGAI PERISIK, GUNTING DALAM LIPATAN JAGA2 CINA NI PANDAI MBERMUKA2///

Anonymous said...

Syukur Alhamdulillah, semangat yg ditunjukkan akan menjadi inspirasi utk membelasah Bersih 2.0 pada 9hb Julai ini. Hidup PERKASA.......

Anonymous said...

muahaha..ramai gilee....steady la..

bape share bumi yg dpt agak2 dr 52 billion yg ilang..??

agak2 rumah kt area mane..?? pakai keta ape lak..?? proton ke BMW..?? xpun Lamborghini..?? lau stakat proton, adoiyaiiii...pening2...


steady la...ayuh pertahankan yg korup...kah kah kah

Anonymous said...

Apa pun, jangan bertembung dengan pengikut Bersih yang ikut membabi buta tu. Kalau jadi pertembungan, sapu Ambiga dan ketua-ketua penganjur bersih dulu.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!