Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Monday, June 27, 2011

Gemparrrr..!!! "Ayahanda" rela mati demi Ambiga..!!!

Cuba tengok "bahasa ayahanda" berdakwah Islamiah...harum bahasanyaaa...

Ni ayahanda PEKIDA ke...ayahanda YOGA nihhh???

Sayang sungguh "ayahanda" Izmil Amri ini kepada Ambiga. Tak sangka Ambiga mempunyai seorang "ayahanda" sebagai "die hard fan"nya. Bila lagi Ambiga nak tubuh "die hard fan club"nya? Tentu "ayahanda" ni sesuai jadi ketua. Sanggup mati demi Ambiga!

Pada saya, gelaran "ayahanda" ini khabarnya menjadi "privillege" kepada Pertubuhan Kebajikan dan Dakwah Islamiah (PEKIDA). Baru-baru ini, PEKIDA nyaris menyaman Yusuf Haslam hanya kerana menggunakan gelaran "ayahanda" dan "abang long" dalam filem "KL Gangster".

Oleh itu, saya kira "ayahanda" Izmil Amri ini juga dari PEKIDAlah juga, ye? Saya tak tahu sama ada "ayahanda" Izmil Amri ini dari kawasan mana. Mungkin dia menguasai kawasan kediaman Ambiga, barangkali.

Sayangnya, "ayahanda" Izmil Amri sangat sayangkan Ambiga yang menyokong muslim murtad ini. Entah di mana perginya "kebajikan dan dakwah Islamiah"nya? Pada saya, "ayahanda" Izmil Amri tak layak pun jadi "ayahanda" mahupun "abang long". Jadi "abang cik" pun tak layak!

Kepada sesiapa yang mengenali "ayahanda" Izmil Amri ini, atau terserempak dengannya, jangan lupa sampaikan salam saya padanya. Cakap padanya, ayahanda PEKIDA tak bersikap sepertinya. Cakap padanya, jangan sampai PEKIDA sendiri yang kepung rumah dia. Dan cakap padanya, jika "kon*k" kurang sejengkal, jangan nak cubalah China Doll! Pergi berguru dengan Anwar Ibrahim dulu...!!!

Nak tahu cerita selanjutnya, sila click di sini.

2 comments:

Anonymous said...

Muka macam Brutus yg selalu kena buli popeye... Buat lawak betul budak debab nih... Ha ha ha... Aku tak takut langsung...

Anonymous said...

Ala, toksah dok risau.. dia ni walaupun amek law tpi bangang tahap cipan... bak kata my friend, orang setiap penggal akan naik ke sem lebih atas, dia setiap penggal akan turun sem coz banyak paper repeat.. so that explains la prangai mcm jebon dia tu..

Bila Kak Su Bersuara... Heh!