Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Thursday, June 30, 2011

Gemparrr...!!! Pejabat UMNO Cheras & Bdr Tun Razak dilempar bangkai ayam, disimbah cat kuninggg..!!!


Mungkin hangin disebabkan 300 pemuda baju merah berkumpul depan ibupejabat PKR beri warning supaya batalkan sokongan pada Kotor 2.0, mereka membalas pula dengan menyembelih 10 ekor ayam dan mencampakkannya di pejabat UMNO!

Bukan itu saja, mereka juga bertindak menyimbah cat berwarna kuning di pejabat UMNO Bahagian tersebut. Hari ini, dilaporkan bahawa 4 ekor ayam yang berlumuran darah dilemparkan di pejabat UMNO Cheras dan 6 ekor ayam lagi di pejabat UMNO Bahagian Bandar Tun Razak! Rujuk di sini untuk berita tersebut.

Heh! Saya nak tanya, adakah ayam-ayam tersebut disembelih cara Islam? Kalau disembelih cara Islam, saya nak ucapkan terima kasih kerana memberi "rezeki terpijak" kepada kedua-dua UMNO Bahagian tersebut.

Namun, memandangkan saya was-was dengan status ayam-ayam tersebut, saya rasa, elok tidak di makan ayam-ayam itu. Manalah tahu...! Lagipun, UMNO Bahagian pun tidaklah "sengkek" sangat sampai tak mampu nak beli ayam...!!!

Pasal simbah cat kaler kuning. Kenapa kaler kuning? Sebab nak tunjuk korang sokong Kotor 2.0? Pasal korang pengotor? Korang yang kotor sudah laaa....jangan la nak kotorkan pejabat UMNO pulak..!!!

Rasanya, ini adalah tindakan pengecut oleh puak-puak Kotor 2.0. Tapi memandangkan diorang takde "teloq", maka diorang buat cara begitu. Heh! Budak-budak spesis blogger milosuam je yang buat kerja pondan macam tuuuu...kan? Heh! Nice try, loser!!!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!