Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, June 21, 2011

Gambar Panasss..!!! Sekitar Majlis Pelancaran Kotor 2.0 oleh AMBIGAOUSSS..!!!


Semalam, saya sekali lagi tidak sempat nak upload gambar-gambar orang-orang bingai sebagaimana yang saya katakan. Maafkan saya, memang saya busy sikit kebelakangan ni. Banyak komitmen! Namun...saya tak pernah lupakan janji saya...Oleh itu...

Berikut adalah beberapa keping gambar yang sempat saya rakamkan pada Majlis Pelancaran Orang-Orang Jahat, Pengkhianat, Pengacau, Pencetus Huru-Hara Kotorkan Malaysia 2.0, yang berlangsung di Chinese Assembly Hall (tempat orang jahat jugak ni, sebab pemilik dewan tu pun declare sokong Kotor 2.0!).

Saya menggunakan "DSLR Nikon D99990000 HD Latest Coolpix" dengan lense 4000f-80,000f. Dalam dunia ni, mungkin saya sorang saja yang ada kamera jenis lagu ni...so jangan marah la kalau gambar tu agak "terlalu sharp", "terlalu cantik warna"nya, etc...terimalah seadanya. Saya baru belajar je pakai kamera "canggih" ni...hahahahaaaaaa...


Ayyoyoooo..!!! Ayyoyoooo..!!! Ammaaa...Appaaaaa..!!! Itu Ibrahim mau turun juga kaaaa..???


Ada nampak ini buku ka? Saya akan baling ini buku pada itu Ibrahim Ali jugaaaa...


A. Samad Janggut..? Apa kena mengena Pilihanraya dengan kesusasteraan Bahasa Melayu???


Aci..ada jual itu ubat kutu ka? Saya ada kutu ini macam besar juga celah ini janggut...ada ka?


Hisyamuddin Rais..ini memang bapak sosialis nihh..!!! Rasa nak baling kerusi je time tu...


Dia dok sebok lelong merchandise Kotor 2.0 yang dijual..promoted by Malaysiakini..!!!


Kalau korang jumpa mamat-mamat ni kat tepi jalan...lempang je terus...!!! Nyusahkan orang jer...!!!


Perghhh...CheguBard usha aku semacam je semalam...heheheheeee...


Aku tak nampak pulak Sam Ketot...Chegubard ada, Sam Ketot mesti takdak...muahahaaa..


Ni la kepala-kepala mangkuk berayun yang nak nyusahkan rakyat tu...


Korang nampak tak minah yang pakai jubah pink tu..tu Fadiah, Lawyer For Liberty..tersengih macam kerang busuk..rasa macam nak lempang orang pun ada malam tu...

Sebahagian dari "200,000 orang" yang hadir pada majlis tersebut...- malaysiakini


Sebahagian dari "100,000 orang" lagi hadirin, termasuk seorang minah saleh yang ikut boyfriendnya, seorang lelaki Cina...


Korang tetengok la..mana tau terjumpa diorang tengah jalan..ketuk kepala diorang sekali..!!!

p/s: Actually, majlis ni turut dihadiri oleh Teresa Kok, Nurul Izzah, Syed Azman, Sivarasa and a few Pakatan Haram punya politicians. Ambiga kata Bersih 2.0 tak libatkan politik! Kepala hotak dia...

4 comments:

ajai62 said...

Assalam Bro

cakap keling pariah jangan percaya.. Melayu yang sokong pariah ni nak dipanggil apa?

Anonymous said...

aku kalau jumpa terus bagi penyepak je baru padan muka...

enalrahim said...

Salam Geng,
Tolong ceritakan macam mana Hishamudin Rais lari tinggalkan kawan-kawan dan rakan perjuangannya dulu. Balik Malaysiapun pasal geng dia dah jadi TPM masa tu. Cakap berdego-dego, tapi pengecut.
Tibai habis-habis si Hishamudin Rais ni.

Nasionalis1982 said...

tuan, saya copy satu gambar. tq

Bila Kak Su Bersuara... Heh!