Monday, May 30, 2011

Panasss..!!! Senior Tahfiz cuba tiru Anwar, Junior jadi mangsa..?!!!


Memang parah!!! Mungkin kerana terlalu ingin menjadi seperti Anwar Ibrahim, seorang pelajar Tahfiz dikatakan telah meliwat seorang "junior"nya. Nampaknya, perangai "mulia" oleh pemimpin "anugerah Tuhan" itu semakin hebat menular dan diperkembangkan hingga ke maahad tahfiz! Kat Kelantan pulak tu..!!!

Memang teruk pengaruh yang Anwar berikan kepada anak-anak bangsa. Anak-anak yang dihantar ke maahad Tahfiz pun terikut-ikut dengan tabiaat buruk Ketua Pembangkang itu. Harapnya anak-anak Nik Aziz, Hadi Awang, Mahfuz, Salahudin Ayub dan Nasrudin Tantawi tak terpengaruh dengan tabiat Anwar itu.

Justeru itu, saya minta pada ibubapa semua, pantaulah kegiatan anak-anak anda semua dari dipengaruhi tabiat buruk Anwar ini. Seperkara lagi, jangan biarkan anak-anak anda dilihat Anwar, apatah lagi menemuinya...bahaya!!!
"KUALA KRAI - Perasaan syak seorang ibu apabila anaknya menga­du sakit ketika membuang air besar terbukti apabila anaknya yang belajar di sebuah maahad tahfiz al-Quran dekat sini, mendakwa dia diliwat oleh seorang pelajar senior di asrama maahad tersebut 10 Mei lalu.

Ibu pelajar yang berusia 13 tahun itu, yang mahu dikenali hanya sebagai Yah, berkata, dia mula curiga apabila anaknya itu bertindak lari dari pengajian asrama pada tengah hari Ahad lalu dan mengadu sakit di punggung setiap kali membuang air besar.

Menurut Yah, 48 tahun, setelah didesak oleh keluarga beberapa kali, anak kelapan daripada sembilan beradik itu akhirnya menceritakan bahawa dia diliwat oleh seorang pelajar berusia 15 tahun ketika tidur di bilik asrama kira-kira jam 12 tengah malam, 10 Mei lalu.

”Pada malam kejadian, anak saya sedang tidur apabila dia ditindih dan mulutnya ditutup. Dia mengenali pelajar yang terlibat itu.

”Selepas kejadian, pelajar terbabit mengugut akan memukul anak saya jika dia cuba memberitahu perkara itu kepada ustaz atau sesiapa. Sekarang anak saya berada dalam keadaan trauma,. Dia juga tidak ceria dan tidak mahu kembali belajar di maahad itu,” katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kuala Krai, Superintendan Abd Rahman Ja’apar mengesahkan menerima laporan.

Katanya kes tersebut disiasat mengikut Seksyen 377C Kanun Keseksaan."

4 comments:

Anonymous said...

nicky Ajis kato "xpo...tu hak dio nk meliwat" cam dia kata kt Anuwar Brahim,hak Nuar Brahim nk meliwat or nk main pelacur....Nicky Ajis dh bg surgo

Jeepers Creepers said...

x masuk syorga pas ler budak tu sebab tak redho kena liwat kekekeke.

Anonymous said...

Nicky Ajis kato fitnah fitnah CELAKO! CELAKO! kalau tanya ANWAR Conspirasy of the hihest level...konspirasi UMNO.

Nicky Ajis cepat cari 4 saksi wajib hukum Allah kalau tak ada DNA please.

Bila dah kena anak2 kita apa rasa...begitulah Saiful dan keluarganya lalui...Moga keadilan untuk penuntut tersebut.

Senior Tahfiz tu ...so Don't ever judge the book by its cover.

Anonymous said...

jangan buka aib orang, fitnah?ghibah?
kena taubat,
mana 4 orang saksi???
mana-mana
jangan suruh budak yg kena liwat tu bersumpah, jangan, jangan, tak ikut islam.

seronoklah kaki liwat tengah malam2.

hidup peliwat ummah....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!