Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Sunday, May 1, 2011

GEMPAR yang mengGEMPARkan..!!! Kak Wan akan buat pengakuan tergempar petang ini..???


Melalui sumber nakal, disampaikan kepada saya bahawa Kak Wan yang sedang buntu dan tertekan dengan fenomena skandal video seks yang dikaitakan dengan suaminya, dia akan membuat PC tergempar untuk menjelaskan tentang video berkenaan.

Dikhabarkan bahawa Kak Wan yang juga di asak oleh wartawan sudah mati akal untuk memberi alasan dan komen kepada pihak media mengenai skandal video seks tersebut. Di dalam PC tersebut, dikhabarkan bahawa Kak Wan bakal mendedahkan sesuatu yang menggemparkan!

Nak tahu apakah pengakuan Kak Wan nanti? Sila tunggu. Saya akan ceritakan pada pukul 5.30 petang ni....!!!

Tunggu..!!!

3 comments:

Anonymous said...

nak dedahkan puki dia yg koyak rabak dikerjakan belalai abg sayangnye ke?

Anonymous said...

Entah laa....! Aku selalunya tak bole letak kepercayaan kepada Mek Jijah ni...

Mek Jijah ni hebat jugak lakunan dia... Dia suka melakunkan watak 'lurus bendul'... Padahal dia cukup bijak..., dia buat2 bodo.., buat2 'naive'... Apa2pun.., yang kena kena tipu rakyat jugak.

Kita tengok laa nanti....

@kalau ikut kata Berahim Pendek dalam criter 'Ali Baba Bujang Lapok' -->> SEKARANG KITA LIHAT SIAPA YANG KENAA...!!

Anonymous said...

Soalan ni untuk ajijah je. anu anuwa sama size tak dengan yg dalam video tu, kalau sama takde org lain dah tu..huhuhu

Bila Kak Su Bersuara... Heh!