Monday, May 9, 2011

Gempar..!!! Khianat di kawasan Masjid lagi..!!! Angkara siapakah ini..???!!!


Begitu khianat sekali! Hinggakan tergamak menghina dan mencemarkan kesucian Masjid..!!! Inilah yang akan terjadi sekiranya puak-puak tak berguna ini mencontohi perbuatan Sam Ketot! Masjid terus menjadi mangsa!!! Mengapa buat di masjid? Kuil dan Tokong mereka tak berani nak buat khianat?

Lihat pendedahan Mazidul di SINI. Begitu ketara sekali Jalur Gemilang digantung secara terbalik. Sejak bila Kerajaan mengumumkan darurat di Malaysia? Siak dan Imam dapat aduan, tapi mereka mungkin "kurang masa" dan tak mampu meluangkan 10 minit untuk membetulkan kembali bendera tersebut?

Atau mereka sengaja membiarkan bendera tersebut? Saya enggan mengesyaki pihak masjid terbabit atau bersubahat. Namun saya kesal dengan sikap sambil lewa mereka seolah-olah memandang remeh terhadap penghinaa Jalur Gemilang ini. Bukankah di zaman kegemilangan Islam dahulu, pejuang Islam begitu mementingkan bendera yang merupakan lambang identiti mereka?Paling mengejutkan, Mazidul terperasan pulak satu kain rentang ceramah umum yang terpampang gambar BOB LOKMAN! Sah PAS punya..!!! Bila ditanya, wakil masjid itu kata pemasangan kain rentang itu tidak mendapat kebenaran pun! Dan terus pula wakil masjid turunkan kain rentang itu. On the spot! Boleh pula buka? Kalau Mazidul tak tegur, sampai kiamatlah muka Bob Lokman jadi "model pagar masjid" tu!!!

Inilah jadinya bila politik di bawa ke Masjid. Memalukan Islam!!! Lain kali, kalau nak gantung apa pun, bendera terbalik ke, banner gergasi Bob Lokman ke, menatang apa ke, gantunglah di Markaz PAS tu haaa! Payah sangat, sila pergi ke Markaz PAS Taman Melewar tu. Besar pun tempat, korang gantunglah sepuas-puas hati...!!!

Ingat, kalau jumpa sekali lagi, jangan salahkan kami pula. Kitorang bakor ajeee..!!!

2 comments:

Anonymous said...

ORANG YANG GANTUNG BENDERA TU TAHU PERBUATAN TU SALAH, TETAPI DIA DAH BORING TINGGAL DI MALAYSIA YANG AMAN DAMI, DIA NAK MERASA PULA DUDUK DINEGARA YANG KACAU BILAU PULAK.

Anonymous said...

Jahanam.. ini lah jadi nya kalau sudah hilang rasa kecintaan pada negara.hilang rasa hormat dan tak ada jati diri.semua perilaku berpandukan hawa nafsu.ada otak tak boleh berfikir.ada akal guna utk menipu.ada tangan kaki diguna utk kerosakan, diberi umur di guna utk benda yang lagho.sepisis tak tau bersyukur ni elok di tolak kelaut jer.Ada pun tak menyumbang kearah kebaikan. makin menyusah kan lagi ada.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!