Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Wednesday, May 4, 2011

Gempar..!!!!! Hangattt...!!! Eskay telah dimakan sumpah laknat...???!!!

Ni gambar Nizar accident hari tu...ditimpa tulah derhaka pada DYMM Sultan Perak..!!!

Gemparrr..!!! Gemparrrr...!!! Benarkah dikhabarkan Eskay telah menerima balasan Allah akibat sumpah laknatnya? Benarkah dia telah dilanda bala musibah dari Allah ekoran sumpah qasamnya? Apakah benar dia telah dilaknat Allah..???

Dikhabarkan bahawa Eskay telah dilanda malapetaka paling besar dalam hidupnya. Diberitakan Eskay sudah tinggal nyawa-nyawa ikan dan nazak dihujung nyawa! Benarkah berita yang saya dengar ini?

Saya mula menghubungi rakan-rakan bertanyakan kepastian berita ini. Namun malang, tidak ada seorang pun dapat memberikan "confirmation" mengenai berita ini. Saya masih mencari kebenaran mengenai berita ini...

Kepada sesiapa yang rapat, mengenali Eskay dan tahu statusnya ketika ini harap dapat menyampaikan keadaan terkini Eskay. Apakah dia masih bernyawa? Masih sihat wa alfiat? So tak betullah cerita yang saya dengar ini?

Mungkinkah ini adalah cerita fitnah dari pencacai Anwar yang cuba menutup kebenaran? Harap Eskay tampil menyatakan dirinya dalam keadaan sihat dengan seberapa segera. Biar Anwar tengok sendiri betapa sumpah laknat Eskay itu merupakan satu kebenaran yang gagal dinafikan oleh Anwar dan "askar-askar sepoi"nya itu...!!!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!