Monday, May 9, 2011

Bongkarrrr..!!!Perkara semudah ini pun Anwar tak boleh buat..?!!! Macamana nak jadi PM ni..???


Desakan untuk Anwar menunjukkan jam tangan Omega yang dikatakan Anwar "selamat di dalam simpanan isterinya" masih belum terungkai. Anwar masih belum menjawab desakan itu. Malah sekiranya wartawan bertanya padanya tentang jam tangan tersebut, pasti dia akan melenting lagi..!

"Awak dari mana? TV3? Awak orang Islam? Tak boleh jawab? Soalan lain...next?", dialog itu begitu "famous" di kalangan wartawan sekarang. Malah kata-kata Anwar "DNA apa? DNA apa? DNA apa? DNA apaaaa?!!!" turut menjadi ejekan wartawan. Dan begitu juga dengan marah Anwar, "Awak jangan cuba biadap dengan saya..!!!", itu pun "famous" juga!

Sampai sekarang misteri jam tangan Omega masih belum terjawab dan dibuktikan Anwar. Menurut Gomo, ketika dia disoal siasat berkenaan kes skandal video seksnya, pegawai polis itu memberitahu bahawa Anwar telah diminta oleh pihak polis untuk menunjukkan jam tangan Omeganya, mungkin sebab itu Anwar marah ketika ditanya wartawan berkenaan jam tersebut!

Saya tidak akan berpuas hati selagi Anwar tidak menunjukkan jam tangan Omega yang dikatakan ada dalam simpanan isterinya. Perkara itu bukanlah satu perkara besar, hanya tunjukkan saja buktiknya, kemudian simpan balik. Takkan itu pun tak boleh buat?

Lainlah sekiranya Anwar menipu pada mulanya. Common lah Anwar, sekiranya kamu menipu, mengaku sajalah. Tak payah pusing-pusing cerita itu ini, marah sana sini! Cakap saja yang kamu tertekan dan terpaksa menipu ketika itu. Habis cerita. Pengakuan itu akan dilihat lebih bermakna dari terus hidup dalam pembohongan!

Cepat Anwar. Tunjukkan jam tangan Omega! Jika tidak, seluruh rakyat akan percaya bahawa kamu memang seorang penipu bertaraf dunia!

2 comments:

Anonymous said...

1 - kalau pelakun prono itu bukan nawar - minta anwar tunjukan pelakun yang menyamar sebagai dirinya walaupun seekor hantu raya setakat nafi sahaja buat apa.

Anonymous said...

TAHUN 2011 MULAI ----JGN TARUH NAMA ANK TUAN TUAN ' ANUAR
JIKA NAK JUGA 'DISYOR ''ANUAR AL LIWAT AL PEMBOHONG'
PEMBOHONG-ITU ANUAR
ANUAR ITU PEMBOHONG

Bila Kak Su Bersuara... Heh!