Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Monday, May 16, 2011

1015: LIVE UPDATE Saiful VS Anwar..!!! Lintas langsung dari Mahkamah..!!!


Lintas langsung dari bilik Mahkamah Jenayah 3, Mahkamah Sesyen dan Majistret Kuala Lumpur..!!!

1000 : Saya dalam bilik mahkamah, curik-curik hantar story dari dalam. Anwar asyik dok tunduk-tunduk je...ntah apa jampi yang dia pakai. Tadi saya tengok akhbar Utusan laris di depan mahkamah, diorang beli untuk alas makan nasi lemak, sambil tu diorang curik-curik juga baca Utusan yang dijadikan alas tu! Cheh! Hipokrit..!!!

Hakim, Datuk Mohamad Zabidin dok baca penghakiman..tak habis-habis lagi..panjang jugak!

Hand railing kat depan pintu masuk tadi tertanggal dikerjakan puak-puak tak bertamadun tu. Ada gambar, nanti lepas settle semua, saya akan publishkan kat sini.

Suasana kali ni tak sama dengan zaman liwat Anwar masa tahun 1998 dulu. Dulu memang ramai, diakui. Dulu, diorang dilihat lebih genuine. Tapi pengasas-pengasas reformasi dulu semua dah tak ada. Semua dah lari & putuskan hubungan dengan Anwar. Mungkin diorang dah sedar, cuma tinggal puak-puak ni saja yang tak sedar-sedar lagi...

Si Azmin ada tadi, tapi dia tak macam Ezam masa time reformasi 98 dulu. Ezam lain, dia memang fighter. Azmin lembik dok control macho, uwwek, nak termuntah saya tengok dia dalam mahkamah ni! Mengada-ngada, rasanya keluarga Anwar pun menyampah. Antara yang hadir ialah Mahfuz! Dia ada shooting kat sini kot..???

Okay, sarjan tu dok jeling-jeling saya dari tadi..kang dia rampas pulak Ipad nih...okaylah, nanti saya update lagi...tungguuu..!!!

3 comments:

Anonymous said...

baik2 duke ... jgn sampai anwar kenyit mata kat kau.

jangan kasi dia tepuk belakang. menurut saja kau nantu ...:)

Anonymous said...

ok duke...lapora dr masa ke semasa. Kalau tk sia2 saja ko bawqak ipad tu.

Anonymous said...

aku kurang yakin dengan ketua hakim negara dari zaman PM ke5 ni.Silap-silap terlepas dia ni.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!