Wednesday, April 20, 2011

Terkini..!!! Sah..!!! PKR ditaja Omega..?!!!


Gomo telah mengesahkan di sini bahawa PKR telah mengumumkan logo dan bendera baru bagi parti itu untuk digunakan pada PRU-13 kelak. Sila lihat di atas untuk melihat "keunikan" lambang dan bendera baru PKR...

Menurut sumber, setelah melarikan diri dari kekalahan pilihanraya di Sarawak tempohari, Anwar kemudiannya bergegas keluar negara tanpa diketahui tujuannya ke sana. Habis ditanya pada orang-orang kuat PKR, namun tak siapa di antara mereka yang tahu.

Namun, akhirnya sumber memberitahu bahawa Anwar ke luar negara untuk membincangkan urus niaga dengan sebuah syarikat pengeluar jam terkemuka dunia iaitu "OMEGA". Dilaporkan Omega sangat berminat untuk menaja PKR pada PRU-13 kelak..!!!

Menurut sumber lagi, OMEGA meletakkan syarat agar gambar seutas jam tangan Omega dimuatkan pada lambang, bendera atau apa saja bahan kempen PKR berkuat kuasa serta merta.

Meskipun Anwar pada awalnya menolak cadangan tersebut, namun setelah dipujuk oleh OMEGA dan dihadiahkan seutas jam tangan OMEGA, barulah Anwar setuju. Dan Anwar pulang ke Malaysia bersama jam tangan Omeganya untuk ditayangkan pada rakyat Malaysia! - agensi malaysiayerterday

2 comments:

blogenstarz said...

Aljuburi kini berada diluar negara mencari DANA lendir !

Anonymous said...

Pihak Omega patut b'terima kepada Anwar kerana telah mempromotekan jenamanya di Malaysia dan seluruh dunia. Kerana Anwarlah, Omega laris di pasaran! Kalau tak, mana nak laku beb!

Hidup "Anu"Mega!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!