Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, April 19, 2011

PDRM dan AG, tolong segera dakwa Datuk T, please....!


Memandangkan pihak Polis DiRaja Malaysia menyatakan sudah hampir selesai menyiasat kes skandal video seks yang dikaitkan dengan Anwar Ibrahim, saya sebagai bumiputera dan warganegara Malaysia yang turut membayar cukai dan tidak pernah melakukan kesalahan jenayah, meminta agar pihak PDRM menyegerakan pendakwaan terhadap ketiga-tiga orang Datuk T.

Tujuan saya memohon disegerakan pendakwaan tersebut memandangkan Datuk T sudah pun mengaku bahawa mereka bertiga yang menjadi dalang dan bertanggungjawab menyiarkan video seks tersebut. Setahu saya, tindakan tersebut salah di segi undang-undang.

Tolonglah segerakan secepat mungkin. Ramai sangat nak tahu kesahihan kes tersebut. Selain itu, menyegerakan kes tersebut dapat menjimatkan masa mahkamah, "menyelamatkan pemimpin Anugerah Tuhan", menyelesaikan kebenaran dan menghentikan spekulasi liar.

Harap maklum. Tengkiu...hehehehe...semoga Datuk T akan bongkar semuanya...londeh jangan tak londeh..!!!

2 comments:

Anonymous said...

yes..please dakwa secepat mungkin agar keadilan dapat diberikan kepada semua pihak dan kenebaran dapat ditegakkan. tapi jangan lupa untuk meyatakan kebenaran seterusnya...agar insan yang mendapat anugerah tuhan di beri keadilan yang sewajarnya...namun say aRESPECT dato T gentleman..bukan pengecut yang lari p luar negeri....hahahaha

Anonymous said...

..ya..tolong segera dakwa Datuk T tu..dah tak sabarlagi kami nak lihat hero dan heroin pornstar video tu di kandang saksi..tolonglah segerakan...

Al Jubb

Bila Kak Su Bersuara... Heh!