Thursday, April 21, 2011

Panasss..!!! Orang Cina DAP bunuh orang Cina DAP...?!!!


Siasatan Suruhanjaya DiRaja mengenai kes kematian mendiang Teoh Beng Hock semakin hangat diperkatakan. Terbaru, Suruhanjaya itu telah memberitahu bahawa mendiang Beng Hock merupakan "perantara" bagi projek-projek untuk ADUN Sri Kembangan, Ean Yong Hian Wah.

Nampaknya "bangkai" yang selama ini tersembunyi di sebalik wajah "suci" DAP kian terserlah! Busuknya bukan kepalang! Selama ini DAP memberitahu sekelian rakyat Malaysia bahawa merekalah yang paling telus mulus. Bukan setakat CAT di Pulau Pinang, DAP juga mempelopori SELCAT di Selangor!

Di mana telusnya SELCAT sekarang? Apa tujuan SELCAT ditubuhkan? SELCAT ini "binatang" apa ke jadahnya? Apakah SELCAT ini ditubuhkan untuk melindungi kurap, panau dan kudis jijik DAP yang bernanah berulat menjadi bangkai di dalam parti itu?

Nampaknya rakyat Malaysia, khususnya membenarkan diri mereka ditipu hidup-hidup oleh DAP laknatullah ini. Dihadapan rakyat, kononnya merekalah yang paling telus dan jujur. Namun, biar pun baru saja berkuasa di Selangor, segala mak nenek projek mereka selewengkan!

Sudahlah mereka menggunakan nama syarikat bumiputera untuk mereka "alibaba"kan, jumlah harga projek pun DAP yang tentukan! Kontraktor beri sebut harga, jika sebut harga tersebut tidak "memuaskan" hati ADUN DAP Seri Kembangan, maka ianya akan dipinda sesuka hati "mengikut citarasa" ADUN tersebut! Wahhh...! Betul punya power!!!

Sudah lah begitu, dan yang paling memeranjatkan, hasil dari "projek terancang" DAP itu akan disumbangkan di antara 30%-35% ke tabung DAP! Betul punya hebat. Masuk tabung DAP tu..! Kuat "kowtim" rupanya ye??? Masyuuukkkk....

Patut pun DAP senyap saja dan enggan beri kerjasama pada siasatan Suruhanjaya DiRaja. Rupanya ada "duit kotor di sebalik kematian mendiang Beng Hock"! Mungkin sebab itu juga keluarga mendiang Beng Hock malas nak campur siasatan Suruhanjaya DiRaja. Mungkin keluarga Beng Hock sudah diracun untuk mengelak dari mengetahui perkara sebenar...

Mungkin DAP sedaya upaya cuba mengelak keluarga Beng Hock untuk mengetahui cerita di sebalik tabir lalu mempengaruhi mereka untuk memulaukan Suruhanjaya DiRaja. Padahal, sebelum ini, DAP lah "juara" yang mendesak kes ini disiasat. Kalaulah keluarga Beng Hovk tahu bahawa DAP terlibat secara langsung menjadi penyebab kematian Beng Hock, sudah tentu teruk DAP di"belasah"!

Hakikatnya, DAP sudah lama menipu rakyat. Haaaa...Sokonglah lagi DAP. Sokonglah! Mengapa tak nak sokong sekarang? Pergilah kat DAP tu. DAP tu "telus, mulus, kudus"! Tak sedar selama ini di"kencing" DAP??? Baru sekarang nak sedar?

Itulah, orang dah beritahu awal-awal, DAP tu penipu, pengkhianat, perosak, pemutar alam, pembohong, pendek kata memang "syaitonirrojim". Tapi ramai yang tak nak percaya. Dituduhnya pula kami ini "cemburu" pada DAP dan pakatan haram! Haaa..Sekarang dah terkena, baru nak percaya??? Kan padan muka korang...!!!

8 comments:

Unknown said...

Jadi jika Beng Hock masa hidupnye kat SPRM boleh memechahkan rahsia DAP ni jika dia tak mampu lagi "menipu" pegawai siasatan SPRM, itu bermakna DAP ada motif yg kuat utk bunuh Beng Hock ...
Jeng jeng jeng!!! hu hu hu

-Kak Uda Simah

Zali Ismail said...

hidupkan gagasan 1 melayu, 1 bumi

Unknown said...

salam harap dapat di link blog KL BOYZ disini..
http://klboyzwangsa.blogspot.com

Megat Alam Gempita said...

Allah tetap mendedahkan segala keburukan DAP.Meskipun mereka boleh mendabik dada mereka menang besar di Sarawak, namun Teman jangka dan sure DAP akan menghadapi masalah kepimpinan yang meruncing tak lama lagi antara keluarga ultra chauvinist sosialis LIM dan keluarga liberal chauvinist NGA dan LEE dan antara clan Hokkien, Hakka dengan puak Kantonis-Mandarin. Puncanya perebutan jawatan, kawasan dan kontrak
Kaum India dan Singh dalam DAP akan berebut jawatan dan dipinggirkan oleh para cukong Cina setelah Karpal Singh paralize tak lama lagi...insya Allah tak caya tungguuuuuu!

Anonymous said...

memang dari dulu lagi bangkai2 ini menipu dalam apa2 hal dimalaysia ini.memang bangkai puak2 dapig babi ini.

Mohd said...

Tanya kanak2 tadika.
Siapa yg untung kalau TBH mati, SPRM ke DAP ke?

Anonymous said...

Nak buat mcm mana tuan.. Yg junjung DAP musibat nie pun melayu kita jugak.. Yg bermati matian utk DAP nie pun melayu jugak.. Time pilihanraya yg memekik melolong pun melayu jugak.. Yg menang DAP tuan..Apo nak dikato..

Anonymous said...

Nak buat mcm mana tuan.. Yg junjung DAP musibat nie pun melayu kita jugak.. Yg bermati matian utk DAP nie pun melayu jugak.. Time pilihanraya yg memekik melolong pun melayu jugak.. Yg menang DAP tuan..Apo nak dikato..

Bila Kak Su Bersuara... Heh!