Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, October 8, 2010

Permohonan "Maaf" Dari DukeofUMNO...


Duke dengan rendah diri meminta maaf kerana tidak meng"up-date" blog sejak beberapa lama.

Ini adalah kerana notebook Duke terpaksa dihantar ke workshop sejak bulan lepas. 2 - 3 entry blog Duke sebelum ini pun di"post" melalui notebook "pinjam" dan notebook "pinjam" tersebut telah pun dikembalikan kepada "tuan"nya semalam. Tengkiu banyak-banyak dari Duke kepada "tuan notebook" tersebut.

Ketika posting ini dibuat pun, Duke terpaksa singgah sebentar di cyber cafe jalanan di sekitar Kuala Lumpur. Duke tak mampu menahan rindu untuk menjengok blog ini untuk kesekian kalinya.

InsyaAllah, notebook Duke akan selesai dibaik pulih dalam sehari dua lagi. Err..sebenarnya dah lama dah member Duke siapkan, cuma takdak "fulus" nak ambil balik! Duke bukanlah "blogger tajaan" atau "golongan top bloggers" yang ditaja sesiapa dan berjuang pun selama ini pun pakai duit poket sendiri. Harap maafkanlah Duke di atas "ilat" ini.

Hehehehe...Doakanlah semoga Duke mampu ambil balik notebook kesayangan tu dalam masa terdekat ini, insyaAllah!

Sekian, harap maklum!

- DukeofUMNO -

Bila Kak Su Bersuara... Heh!