Monday, July 26, 2010

Puak-Puak PAS sila jawabbbb...!!!


Kali ni aku tak mau tulis banyak-banyak...Aku cuma nak puak-puak PAS jawab soalan aku jaaa...

1. PAS suruh UMNO tukaq dasar untuk bersatu dengan PAS demi Islam. Tapi, pasai pa PAS tak suruh PKR dan DAP tukaq dasar depa untuk bersatu dengan PAS?

2. Adakah dasar PKR dan dasar DAP sama dengan dasar PAS yang kononnya "memperjuangkan Islam"?

3. Pasai pa UMNO yang merupakan saudara seIslam dan meletakkan Islam sebagai keutamaan dalam dasarnya dianggap MUSUH oleh PAS, dan PAS lebih sanggup berpeluk sakan dan bersatu dengan kafir harbi dan "saudara kandung Yahudi"?

Puak-puak PAS sila jawab...itupun kalau tak "dayus" laaaa...

"Kedah Lanie..!!!" kena tembak lagi?

Kelihatan semua VVIP termasuk "Khalifah" takdak seat...


Aikkk??? Ada seat la pulak...? Siap ada "tag" kat sofa empuk "Khalifah" tu...


"Walopon wa lapat seat aaa...wa tetap mau hantam sama itu Nik Ali!" mungkin itu "Khalifah" kata...Ohhhh...! "Khalifah" kesayangan "KedahLanie..!!!" marah kat Nik Ali tu pasai tak sediakan seat untuk dia duduk masa Majlis Pelancaran Projek Keretapi Bukit Bendera yang Kerajaan Pusat anjurkan kat Penang tu...

Tu yang saudara kita kat "KedahLanie..!!!" tu menyalak sakan kat sini!

Lepaih tu pulak "Khalifah" DAP kesayangan "Kedah Lanie..!!!" tu pun cari pasai la dengan Nik Ali. Dok taram lama dah, cuma cari point nak balun Nik Ali tu. Cina kapiaq harbi tu nak pecat Nik Ali, tak boleh pulak. Terpaksalah Guan Eng maki hamun pegawai awam tu... "lidah bewak!" katanya.

Tak sangka pulak lagu tu perangai musibat "Khalifah" yang "Kedah Lanie..!!!" puja sangat tu. "Baguih" sungguh noooo...???

Hangpa kat "Kedah Lanie..!!!" tu boleh jawab ka persoalan YB Zul kat sini??? Itupun kalau "Kedah Lanie..!!!" tu ada kreadibiliti & "accountability" laaa...Amacam? Ada berani ka?

Nampak sangat "saudara-saudara" kita kat "Kedah Lanie..!!!" tu sayang sangat kat "Khalifah" Guan Eng "Abdul Azzeeeez" depa tu. Maklumlah, DAP tu kan nak "tubuh negara Islam"! DAP tu sama dasar dengan PAS...depa nak tubuh negara Islam kat sini...dasar perjuangan DAP & PAS sama..tu yang depa boleh "bersatu" tuuu....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!