Sunday, October 4, 2009

Anwar: Bukti Pakatan Rakyat Berpura-pura Tentang Rasuah, kata DukeOfUMNOKuala Lumpur, 4 Okt: Seorang ahli yang juga blogger penyokong UMNO, Duke Of UMNO menganggap Pakatan Rakyat berpura-pura dalam usaha membanteras rasuah dan politik wang, bahkan penubuhan "SELCAT dan badan anti-rasuah di negeri-negeri jajahan Pakatan Rakyat" seolah-olah menghalalkan rasuah dan politik wang.


Ini jelas apabila Pakatan Rakyat sejak dari penubuhannya memilih Datuk Seri Anwar Ibrahim yang disabitkan dan diSAHkan oleh mahkamah dalam kes rasuah, salah guna kuasa dan ada melakukan aktiviti liwat, sebagai ketua atau De Facto bagi gabungan tiga parti pembangkang dan ianya mendapat sokongan pemimpin-pemimpin parti DAP dan PAS seperti Nik Aziz, Hadi Awang, Lim Kit Siang & anak beranak (Kit Siang & Sons), dan Karpal & anak beranaknya (Karpal & Sons)."Itu menunjukkan ia (usaha Pakatan Rakyat berjuang hendak menghapuskan rasuah dan politik wang) sekadar buat-buat, retorik dan hanya menipu rakyat.


"Pakatan Rakyat yang selama ini bercita-cita dan melaungkan agenda menghapuskan rasuah itu sebenarnya sekadar buat-buat saja, bukan sebenar, bahkan mereka menunjuk-nunjuk di hadapan rakyat saja, hakikatnya mereka bergelumang dengan rasuah," katanya yang juga pejuang Islam, Bangsa dan Tanahair bersama UMNO.


Beliau berkata, selagi manusia tidak takut kepada neraka maka sehingga itulah mereka akan melakukan maksiat termasuk melakukan rasuah (terbukti dimahkamah & tak sanggup bersumpah mubahalah), pembunuhan (bersama Israel), khalwat dengan isteri orang, terbabit dengan aktiviti seks luar tabii, salah guna kuasa, huru harakan negara, menipu rakyat untuk mengharamkan penjualan arak, menggantikan perkataan "rasuah" kepada "sedekah", berkawan baik dengan penentang Islam, membenci saudara seagama dan berjuang menghapuskan ISA disabitkan mereka selalu sangat buat kesalahan yang menggugat keselamatan dan keamanan negara, dan banyak lagi kerosakan yang dibuat di Malaysia!


"Semuanya itu berpunca daripada orang tidak ingatkan kepada akhirat. Kalau mereka ingatkan kepada akhirat, mereka tidak akan menderhakai Allah. Mereka juga tidak akan mengkafirkan umat Islam lain dan tidak ber"kiblat"kan DAP & PKR.


Sementara itu dalam perkembangan lain, Duke Of UMNO juga membidas beberapa pemimpin pembangkang yang "low IQ" yang mencampuri urusan UMNO dan memberi komen terhadap kenyataan yang dibuat Mantan Perdana Menteri Malaysia Tun Dr Mahathir Mohamad bahawa pemimpin seperti Tan Sri Isa sepatutnya tidak lagi mendapat tempat sebagai calon mana-mana parti termasuk BN. Tun juga dahulu menerima komen dari ramai pemimpin UMNO. Tun membuat keputusan yang menyebelahi pilihannya dan semua pemimpin BN akur dan sokong. Begitulah juga dengan senario sekarang apabila Najib membuat keputusan dan Tun juga telah mengatakan bahawa beliau akur dan sokong. Inilah cubaan jahat pemimpin pembangkang yang nak jadi "batu api". Jahat betul pemikirannya.


"Akan tetapi oleh kerana Pakatan Rakyat masih menganggap bahawa politik wang dan rasuah adalah sesuatu yang tidak apa-apa, sesuatu yang tidak merupakan kesalahan besar, maka sebab itu mereka memilih Anwar "Al-Juburi" (meminjam gelaran yang diberikan oleh Mat Sabu) yang dibuang UMNO sebagai ketua.


"Dan ini mengukuhkan lagi anggapan umum bahawa Pakatan Rakyat sememangnya dari dulu mendukung konsep politik wang dan politik rasuah," katanya kepada pemberita selepas pulang dari kerja.


"Saya fikir pengundi-pengundi Bagan Pinang (bagi Pilihan Raya Kecil pada 11 Oktober nanti) adalah pengundi yang terpelajar dan ada kesedaran politik.


"Mereka walau pun ada segelintir yang menyokong Pakatan Rakyat tetapi calon PAS adalah satu calon yang tidak menggambarkan sebuah harapan untuk memilih pemimpin-pemimpin yang benar-benar bersih kerana bersesongkol dengan "Bapa Rasuah", saya yakin pengundi Pakatan Rakyat di Bagan Pinang akan mengundi calon BN.


"Kita serahkan atas kebijaksanaan para pengundi Bagan Pinang untuk memilih satu calon yang benar-benar bersih setelah bertaubat.

"Dan saya yakin tempoh kempen yang ada (itu) membolehkan rakyat Bagan Pinang menilai (sendiri) calon mana yang patut mereka sokong untuk memimpin mereka," kata Duke Of UMNO lagi.


Sementara itu, seorang rakan Duke Of UMNO menyifatkan bahawa Pakatan Rakyat tidak tahu malu.


Beliau mengulas calon Pakatan Ralyat yang tidak tahu diri, tidak mempunyai jasa besar yang patut dibanggakan. Selain menjadi "pak angguk" kepada PKR dan DAP, calon Pakatan Rakyat itu dilihat patut menarik diri sahaja dari menjadi calon sekaligus memalukan diri sendiri.


"Itu tradisi Pakatan Rakyat. Pakatan Rakyat tidak ada akhlak", katanya kepada pemberita ketika ditemui di Kg. Baru semalam selepas menghantar sms sokongan moral dan menggesa Ahli Parlimen Pasir Mas Datuk Ibrahim Ali untuk teruskan usaha menggesa Nik Aziz meletak jawatan dan menghentam PAS.


"Rakyat sekarang ini dah cerdik. Pengundi-pengundi di Malaysia ini semuanya boleh diaktakan lapan puluh peratus berkelulusan menengah/SPM dan dengan itu dapat berfikir dengan matang.


"Kalau PAS yang selama ini dok asyik menipu orang Islam di negara kita diletak sebagai parti bertanding, kalau dia boleh menipu penyokong PAS sendiri, maka saya fikir dia boleh menipu rakyat, mudah saja, itu logiknya.


"Sesungguhnya kita (UMNO dan BN) mahukan calon yang bersih dari bersekongkol dengan agen yahudi dan yang boleh memberi keyakinan kepada rakyat umum bahawa calon itu bekerja untuk rakyat dan untuk Malaysia seluruhnya, apa yang PAS dah berikan kepada rakyat selama lebih 50 tahun ini selain dari pepecahan ummah???" katanya.
-Agensi underground UMNO melaporkan.

Tindakan tegas akan diambil..!!! - Hisyamuddin.


Sedang dalam kemeriahan pencalonan Azeez Rahim ditumbuk, begitulah kejadiannya. Dek kerana kemeriahan dan provokasi terlampau oleh pihak pembangkang, Azeez mendakwa telah ditumbuk dibelakang tengkuk oleh penyokong tegar pembangkang. Azeez membuat laporan polis. Itulah senario kejadian pada hari penamaan calon Pilihanraya N31 Bagan Pinang.

Baru sahaja dibenarkan berkempen, sudah ada insiden yang tidak diingini berlaku. Pelbagai maki hamun, nista keji dan carutan yang dikeluarkan oleh pihak sebuah parti yang mengakui bahawa merekalah parti Islam sebenar dan merekalah jua pihak yang "paling Islam" di Malaysia. Inikah yang dimaksudkan sebagai "ajaran Islam" sebenar? Tidak dapat dinafikan bahawa insiden ini telah memburukkan nama Islam dan muamalahnya di kaca mata rakyat Malaysia. Eloklah dibuang perkataan "Islam" yang ada pada "parti" itu. Buat malu "Islam" sahaja.

Berikutan insiden itu, Datuk Seri Hisyamuddin telah mengarahkan agar pihak Polis menyiasat dan mengambil tindakan tegas terhadap individu yang menyerang Azeez itu. Tiada kompromi!!! Beliau melahirkan rasa kecewa dengan sikap penyokong pihak pembangkang apabila sering membuat kacau bilau di dalam negara ini tanpa mengira tempat atau situasi. Syabas Datuk Seri Hisyam diatas jaminan ketegasan terhadap insiden ini. Saya amat berharap agar pihak PDRM agar bertindak secepat mungkin mencari individu terbabit. Tindakan tegas amat perlu. Demi mengelak perkara ini berlaku lagi di masa-masa akan datang, hukuman berat haruslah diberikan kepada individu tersebut. Bahaya jika dibiarkan. Risau jika insiden pemimpin politik ditumbuk setiap kali pilihanraya!

Setelah Gobalakrishnan membuat "provokasi terancang" di Permatang Pasir, tidak mustahil jika wujud "provokasi ganas" di Bagan Pinang pula. Buat masa ini, Azeez menjadi mangsa. Dikhuatiri, akan ada pula Wanita atau Puteri UMNO yang akan menjadi mangsa. Hati-hatilah. Penyokong "Islam palsu" ini sanggup berbuat apa saja asalkan dapat memuaskan hati mereka. Perkara yang wajar pun akan bertukar menjadi "wajar" bagi mereka. Yang halal diharamkan dan yang haram dihalalkan. Itulah cara pihak Perosak Rakyat sekian lama yang jelas bertentangan dengan apa yang dikeluarkan dari mulut mereka.

Saya amat berharap agar semua rakyat, tidak kira sama ada di Bagan Pinang atau tidak untuk membuka mata seluas-luasnya tentang Pakatan "jahat" yang dibina oleh PKR, DAP dan PAS ini. Mereka tidak akan berhenti membuat kacau bilau di seluruh negara demi cita-cita politik mereka. Habis diporak perandakan oleh Perosak Rakyat berketuakan seorang De' Facto 'penjenayah kolar putih" yang dipenjarakan akibat salah guna kuasa dan rasuah, malah ketua mereka ini juga di"sah"kan melakukan akitiviti seks luar tabii oleh mahkamah! Orang macam ni pun Perosak Rakyat angkat jadi Ketua ke???

Ternyatalah pihak pembangkang hanya pandai berpura-pura baik di depan rakyat. Dibelakang rakyat, merekalah penjahat nombor wahid. Dibelakang rakyat, maka nampaklah sudah "tanduk", "ekor" dan "belang" sebenar mereka. Tak cukup dengan caci maki hamun, ditumbuknya pula penyokong parti lawan. Apa akan terjadi jika Nik Aziz, Hadi, Kit Siang, Guan Eng atau Anwar ditumbuk? Si Karpal, baru kena sergah pun dah bising! Si Anwar pula, tidur salah bantal di penjara pun pakai pendokong leher ketika di Sg. Buloh, dituduhnya pula dirinya di dera! Maka ramai pula yang "meniru" cara "penipu rakyat" itu. Baru disapa sentuh bahu, terus mengelupur macam ayam kena sembelih. Esoknya keluar depan media dengan "costum" berbalut sana sini. Teringat Jamil bin Abu dalam cerita Madu Tiga!

Hakikatnya, Pembangkang ini bukanlah Pembela Rakyat. Mereka bukanlah "Pakatan Rakyat". Rakyat sendiri sudah serik dan sedar bahawa mereka sudah tertipu dengan mainan politik "mata lebam". Rakyat tidak pernah berpakat untuk menghina, mohon derhaka dan menyaman Raja-Raja Melayu. Rakyat tidak pernah berpakat untuk menyebabkan kesesakan jalanraya. Rakyat tidak pernah berpakat untuk menjadi kurang ajar di dalam Dewan Undangan dan Dewan Negara. Rakyat tidak pernah berpakat untuk menghina Islam. Malah rakyat tidak pernah berpakat untuk membuat kekacauan di dalam negara tercinta ini sehingga menjejaskan ekonomi negara. Itu semua pakatan "jahat" PKR, DAP dan PAS! Merekalah pertualangnya! Merekalah "Perosak Negara"! Sesungguhnya jika dibandingkan, Malaysia adalah lebih aman keadaannya sebelum ini berbanding setelah "mata lebam" dilepaskan dari kandangnya di Sg. Buloh. Setelah berguru dan khatam mengaji "mazhab al-yahuud wa an-nasara", "mata lebam" kembali merosakkan rakyat di tanahair kita. Busuk hati perut betul la "mamat" tu...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!