Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, April 30, 2009

Brader Anwar Urut Kat Siam!


Ini adalah gambaq Anuar Ibrahim masa dok sebok berkempen untuk Bukit Selambau hari tu...Orang lain dok sebok berpanaih berhujan berkempen kat Bukit Selambau...dia best2 ja pi urut kat Siam...baguih dok ada la...yang teruknya puak2 PKR yang di"keldai"kan dan di"kuda"kan oleh De Facto mengarut depa ni...hampeh betoi!

Yang botak tu pompuan yang urut...si Anwar pulak "lelaki" yang urut! Maklum la...kalau pompuan yang urut Anwar nanti depa kata Anwar kaki "betina" pulakkkk...tak "Islamic" katanya...itu mungkin jawapan Anwar bila disoal media tentang hal ni...

Padahal...rasa2nya si Anwar Al-Juburi ni lebih suka di"urut" oleh lelaki...heheheh...nak tau pasai apa? Pi tanya Mat Sabu la...dia dulu yang dok gatai tuduh si Anwar ni...dan dialah "pioneer" yang bagi gelaran "Al-Juburi" kat Anwar ni dulu...kan? Tak pun pi tanya geng MCKK batch dia dulu...atau pi tanya TS Sanusi...tak pun Si Azizan...tak pun...paling latest ialah Saiful "the coffee boy"!

p/s: bukan aku yang kata...depa yang kata noooo...hehehhe...

Monday, April 27, 2009

Perhimpunan Bloggers Utara : Last Call...!!!

Last call...last call...untuk makluman semua...

Dengan ini, suka cita dimaklumkan bahawa...

Satu pertemuan dikalangan bloggers di wilayah utara, merangkumi Perlis, Kedah, Penang, dan Perak utara
akan diadakan pada...

...2hb Mei 2009...pukul 8.30 malam...di Kelab Cinta Sayang Coffee House, Sg. Petani, Kedah...


Anda boleh pakai sebarang
pakaian yang anda suka
...tak kiralah sama ada bersinglet atau berkain pelikat...asalkan menutup aurat....


Anda boleh bawa seberapa ramai kawan, sedara mara atau adik beradik anda asalkan mereka adalah blogger dari utara...

Anda boleh bawa seberapa banyak duit yang anda ada memandangkan ianya adalah makan sendiri tanggung sendiri punya agenda...tak buleh claim...pasai tak dak budget atau sponsorship...depa kata "zaman ekonomi menjunam"...Tapi hangpa doa2 la kalau ada "hamba Allah" yang sudi sponsor majlis kita ni...insyaAllah...semoga sapa yg menghulurkan sumbangan akan dikurniakan rezeki yang berkat dan rahmat dari Allah S.W.T...alhamdulillah...

Kehadiran anda semua amatlah dialu-alukan untuk memeriahkan majlis yang julung-julung kali diadakan dan akan bakal menggegar dunia cyber wilayah utara...

Semua bloggers dijemput hadir tanpa mengira latar belakang blog anda atau tema blog anda, tak kiralah sama ada pertanian, ICT, politik (jangan nak bergaduh pulak!) dan sebagainya...

Kehadiran anda amatlah dihargai oleh pihak penganjur...dan sokonglah gabungan blogger-blogger dari wilayah utara ini...

Hidup Blogger!!!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!